Klanten waarderen ons met een 9,2!

Alkmaar naar KeukenSucces

De beste prijs en kwaliteit ook in Alkmaar

Komt u uit Alkmaar of uit de buurt van Alkmaar (Heilo, Oudorp, Stompetoren, Zuidschermer, Boekel, Koedijk) en bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben in dit gebied al vele keukens mogen leveren aan tevreden klanten.

KeukenSucces is een keukenzaak gevestigd in Opmeer. Wij hebben in Alkmaar en de omgeving al vele keukens mogen leveren aan tevreden klanten. Dit doordat wij de beste kwaliteit keukens tegen zeer verrassend lage prijzen aanbieden. Ook leveren wij apparatuur tegen internet prijzen en is montage bij KeukenSucces geen enkel probleem met onze eigen professionele monteurs. Kom een keer vrijblijvend langs bij ons in de showroom en zie dat een keuken kopen ook transparant kan zijn. Open en eerlijke prijzen daar houden wij van.

 

Maak direct een afspraak

Als u bij uw bezoek aan onze showroom direct geholpen wilt worden, adviseren wij u om van te voren een afspraak te maken. Wij maken dan voldoende tijd voor u vrij om u uitgebreid te kunnen informeren en adviseren. Vul op deze pagina het formulier in en wij zullen met u contact opnemen te bevestiging van de afspraak.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces