Klanten waarderen ons met een 9,2!

Blokschouw afzuigkap

Strak en modern
Een echte eyecatcher aan de muur

WAT IS EEN BLOKSCHOUW AFZUIGKAP

Dit type afzuigkappen treft u vaak aan in moderne- en designkeukens, vanwege hun strakke uitstraling. Of deze afzuigkap nou op een lege wand wordt geplaatst of tussen uw keukenkastjes: het is een echte blikvanger.

Mogelijkheden

De blokschouw variant voor afzuigkappen is een soort die makkelijk te herkennen is door zijn rechte lijnen en scherpe hoeken. Veelal worden deze afzuigkappen uitgevoerd in roestvrij staal en de reden daarvan is de moderne uitstraling ervan. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een ander materiaal om uw eigen voorkeur en stijl in te brengen in uw keuken. Zo kunt u een keuze maken uit verschillende soorten, maten en materialen.

Aandachtspunten

Een aantal factoren spelen een rol bij de aanschaf van een afzuigkap, en dus ook bij een blokschouwafzuigkap. U kunt dan denken aan voldoende afzuigcapaciteit (afhankelijk van de grootte van uw keuken), verlichting, geluid en filters. Graag denkt KeukenSucces met u mee en bespreken wij de verschillende mogelijkheden van de afzuigkap met u om ervoor te zorgen dat deze helemaal past bij uw keuken. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces