Klanten waarderen ons met een 9,2!

Downdraft afzuigkap

Alle kookdampen naar beneden
Innovatief en doeltreffend

WAT IS EEN DOWNDRAFT AFZUIGKAP

Een vrij nieuw familielid binnen de verschillende families van afzuig apparatuur is het downdraft afzuigsysteem. In plaats van het ‘naar boven’ afzuigen van kookdampen, zuigt dit systeem de dampen direct bij de bron (het kookveld) af. Een uiterst efficiënte manier om op een doeltreffende manier voor uw afzuiging. Het is de luxere, maar ook een minimalistische vervanger van de traditionele, naar boven afzuigende afzuigkappen.

Soorten downdraft afzuiging

Dit afzuigsysteem bevindt zich in de kookplaat of in het werkblad van uw keuken. Er zijn ook voor dit systeem verschillende mogelijkheden, zoals een afzuiging centraal in de kookplaat met een ronde vormgeving of met een die verticaal is aangebracht, waardoor de kookplaat bij wijze van spreken in tweeën wordt opgedeeld. Als u bijvoorbeeld over een inductiekookplaat beschikt, wordt dit systeem achter de kookplaat in het werkblad verwerkt en als het systeem dan wordt ingeschakeld, komt deze vanuit het werkblad omhoog. Als het afzuigsysteem wordt uitgeschakeld, verdwijnt het weer in het werkblad, waardoor het niet meer zichtbaar is. Voor welke mogelijkheid u ook kiest of welk downdraft afzuigsysteem ook tot uw mogelijkheden behoort: dit systeem zorgt voor een zeer eigentijdse uitstraling.

Luchtafvoer of recirculatie afzuigkap

Naast het design, kunt u verder nog kiezen tussen afzuiging via een luchtafvoer en een recirculatiesysteem. In het laatste geval wordt de lucht via een filter gecirculeerd en wordt schone lucht teruggeblazen in de keukenruimte. Ook bij een luchtafvoer naar buiten bevat het systeem een filter. In beide gevallen zijn de filters vaatwasbestendig en dus eenvoudig te reinigen. Ook is er een recirculatiesysteem op basis van plasmatechniek. Indien u hiervan gebruik wilt maken, wordt de lucht via een koolstoffilter gereinigd. Eens is de zoveel tijd behoeft dan alleen het koolstoffilter te worden vervangen. Door toepassing van de plasmatechnologie wordt energie bespaart en ook op het gebied van gezondheid kunnen optimale prestaties worden verwacht. Het is verder een duurzaam systeem.

Als u dit afzuigsysteem overweegt, staat KeukenSucces u graag bij met raad en daad. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces