Klanten waarderen ons met een 9,2!

Eilandschouw afzuigkap

Afzuiging voor bij het eiland
De oplossing voor ieder kookeiland

WAT IS EEN EILAND AFZUIGKAP

Als u beschikt over een kookeiland met een kookgelegenheid, is een eilandschouw afzuigkap een goede optie voor u. Dit type afzuigkap wordt aan het plafond boven het kookeiland bevestigd om op die manier zijn functie te vervullen.

Verschillende mogelijkheden

Doordat de eilandschouw afzuigkap in het midden boven uw kookeiland wordt bevestigd is dit type een echte blikvanger in uw keuken. U kunt het design van de afzuigkap zo uitzoeken dat deze perfect aansluit bij uw kookeiland en de stijl van uw keuken. Deze afzuigkappen zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen.

Aandachtspunten

Wanneer u het ideale formaat en design heeft uitgekozen, zijn er nog verschillende specificaties van de afzuigkap waar u uit kunt kiezen, zoals:

  • Bediening. Er zijn verschillende bedieningsmogelijkheden te bedenken voor uw afzuigkap. Bijvoorbeeld een bediening met druktoetsen, tiptoetsen of afstandsbediening.
  • Energie-klasse. Met het oog op het milieu, maar ook denkend aan uw portemonnee, geeft de energie-klasse de mate aan waarin het apparaat stroom verbruikt. Uiteraard is een energiezuinig model op lange termijn een zeer voordelig alternatief: deze verbruikt minder stroom dan de minder zuinige versies.
  • Het vermogen. Afhankelijk van de grootte van uw keuken en uw kookgewoonten, is het belangrijk het vermogen van de afzuigkap hierop aan te laten sluiten.
  • Het geluid. Omdat het geluidsniveau per afzuigkap verschilt, is het van belang ook deze specificatie mee te nemen in uw overwegingen.
  • Het formaat. De breedte van dit type afzuigkap varieert van 900 mm tot 1200 mm. De keuze voor de breedte is eigenlijk gebaseerd op de breedte van de kookplaat en de afstand tussen de afzuigkap en de kookplaat, oftewel de hoogte waarop de afzuigkap boven de kookplaat hangt.

 

KeukenSucces staat graag voor u klaar met advies over deze afzuigkap neem hiervoor contact met ons op.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces