Klanten waarderen ons met een 9,2!

Inbouw afzuigkap

Bijna volledig weggewerkt
VOOR EEN STRAKKE UITSTRALING VAN UW KEUKEN

WAT IS EEN INBOUW AFZUIGKAP

Dit type afzuigkap is geschikt voor mensen die bij voorkeur zo weinig mogelijk van een afzuigkap in hun keuken willen zien. De inbouw afzuigkap wordt (inclusief de motor) dusdanig verwerkt in een ombouw of een keukenkast, dat deze niet of nauwelijks zichtbaar is. De onderkant, oftewel alleen het afzuig gedeelte is zichtbaar als u in een stoel in de keuken zit of wanneer u zich buigt om ernaar te kijken (bijvoorbeeld bij het schoonmaken).

Waarom kiezen voor een inbouw afzuigkap?

Een afzuigkap kan als een blikvanger worden ervaren. Er zijn mooie types te verkrijgen voor mensen die hier veel waarde aan hechten. In andere gevallen, wordt een afzuigkap als een keukenapparaat ervaren waarvan het niet wenselijk is dat deze in het zicht valt. Vaak is dat het geval bij mensen die voor een landelijke of klassieke keuken kiezen. Het design van een (landelijke/klassieke) keuken wordt niet verstoord door een afzuigkap die volledig is ingebouwd. Wanneer u een van de mensen bent die niet graag tegen een afzuigkap aankijkt, is de inbouw afzuigkap zeker de overweging waard.

Verschillende designs en mogelijkheden

Omdat alleen de onderkant van de inbouw afzuigkap te zien is, is het van belang dat deze past bij uw keuken en dat deze afzuigkap zelf voldoet aan uw wensen. Er zijn daarom verschillende mogelijkheden voor het uiterlijk van de afzuigkap. U kunt hierbij denken aan onderkanten bestaande uit één of meer delen. Verder heeft verlichting in de afzuigkap invloed op het zichtveld in uw keuken. Beschikbare modellen van dit type afzuigkappen hebben bijvoorbeeld verlichting aan de voorkant of juist aan de onderkant. Ook waar het om filters gaat kan gekozen worden voor een model met een zichtbaar filter of juist met een onzichtbaar filter.

De inbouw afzuigkap die bij u past

Ook voor deze afzuigkap geldt dat er voldoende afzuigcapaciteit is waar het gaat om de grootte van uw kookplaat en die van uw keuken, wat dan ook weer geldt voor de breedte en diepte van de afzuigkap die overeenkomt met de breedte en diepte van uw kookplaat. Ook van belang is het geluidsniveau van de afzuigkap wanneer deze is ingeschakeld. Vaak worden in de keuken tijdens het koken leuke en/of belangrijke gesprekken gevoerd en dan is het storend als de afzuigkap veel ‘herrie’ maakt.

KeukenSucces informeert u graag over de mogelijkheden en specificaties van de verschillende modellen inbouw afzuigkappen. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces