Klanten waarderen ons met een 9,2!

Onderbouw afzuigkap

Klassieke afzuigkap onder de kasten
Optimaal voor de kleinere keukens

WAT IS EEN ONDERBOUW AFZUIGKAP

Dit type afzuigkap wordt onder een bovenkast boven uw kookplaat geplaatst, waardoor deze afzuigkap weinig ruimte in beslag neemt en u meer opbergruimte heeft in de bovenkast. Als u een wat kleinere keuken heeft, is deze afzuigkap zeker een overweging waard.

Wat is een onderbouw afzuigkap?

Deze afzuigkap is een klassiek model, waarvoor in de regel een afvoerbuis door de keukenkast naar buiten wordt geleid. Voor de afvoerbuis wordt een gat in de keukenkast gemonteerd. Indien u liever geen gat in uw keukenkast wilt, is dit type afzuigkap ook met een ‘recirculatiesysteem’ leverbaar. Dit systeem filtert de damp en blaast weer frisse (schone) lucht de keuken in. Wel is het zo dat dit type afzuigkap vaak wat dieper is dan de diepte van een keukenkast, waardoor deze een stukje uitsteekt. In sommige gevallen wordt ervoor gekozen de onderbouw afzuigkap ‘vrij’ in de ruimte op te hangen.

Verschillende soorten onderbouw afzuigkappen

Voor iedere keukendesign is wel een onderbouw afzuigkap te verkrijgen, omdat er verschillende modellen, uitvoeringen en formaten beschikbaar zijn. De hoogte is tussen de 15 en 20 cm en de breedte is tussen de 60 en 90 cm. De breedte van uw afzuigkap hoort aan te sluiten bij de breedte van uw kookplaat. De afzuigcapaciteit van de afzuigkap sluit vervolgens aan op de grootte van uw keuken, maar ook weer op de grootte van uw kookplaat en op de hoogte van de afzuigkap boven uw kookplaat.

Met onze kennis en ervaring, staat KeukenSucces u graag bij met advies. Hier kunt u vrijblijven contact voor opnemen.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces