Klanten waarderen ons met een 9,2!

Plafondunit afzuigkap

Zo hoog mogelijk weggewerkt
VELE VERSCHILLENDE MODELLEN MET VERSCHILLENDE OPTIES

WAT IS EEN PLAFOND AFZUIGKAP

Dit type afzuigkap wordt in het plafond gemonteerd en dan meestal boven een kookeiland. Deze afzuigkap is geschikt voor grote, open keukens en heeft daarom ook een grote afzuigcapaciteit. Doordat een plafond afzuigkap een afzuigkap is die je in het plafond inbouwt geeft dit een vrij en ruimtelijk gevoel in de keuken.

Geniet van een ruimtelijke sfeer met een plafond afzuigkap

Naast de eilandafzuigkap, die wij hebben beschreven, is de plafondafzuigkap zeker een overweging waard. Deze afzuigkap heeft niet alleen een grote afzuigcapaciteit, maar hangt ook niet in het zicht waardoor uw keuken een ruimtelijke uitstraling krijgt. Verder loopt u geen risico uw hoofd te stoten. De functionaliteit van de plafondafzuigkap richt zich op uw gehele keuken, waardoor u geniet van een voortdurende frisse lucht.

Aandachtspunten

Hieronder beschrijven wij alvast wat aandachtspunten, waarmee u een richtlijn heeft als u overweegt dit type afzuigkap aan te schaffen:

  • Vermogen. De afstand tussen uw kookplaat en het plafond is vrij groot. Groter dan bijvoorbeeld bij een traditioneel geplaatste afzuigkap. Voor een effectieve afzuiging is het daarom van belang dat deze afzuigkap een groot vermogen heeft.
  • Breedte. De breedte van de afzuigkap is gemiddeld 90 cm. Omdat kookdampen zich vrij snel verspreiden in uw keuken is het van belang dat de afzuigkap groter is dan uw kookplaat. Door de ‘grotere’ breedte en het krachtige vermogen van de afzuigkap wordt een effectieve functionaliteit van de plafondafzuigkap gewaarborgd.
  • Randafzuiging. Door de hoogte van de plafondafzuigkap boven uw kookplaat, is deze afzuigkap voorzien van randafzuiging. Deze functionaliteit vult die van de breedte en het vermogen aan, waardoor de effectiviteit van de afzuigkap wordt geoptimaliseerd.
  • Verlichting. Een mogelijkheid voor u is de plafondafzuigkap te voorzien van ingebouwde spotjes (zoveel als u wenst). Hierdoor wordt een centrale keukenlamp overbodig. Uw keuken is dan in één keer voorzien van zowel een afzuigkap, als van (sfeervolle) keukenverlichting.

 

KeukenSucces laat u graag de verschillende mogelijkheden zien en staat voor u klaar met een duurzaam advies. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces