Klanten waarderen ons met een 9,2!

Vlakscherm afzuigkap

VRIJWEL ONZICHTBAAR EN PRAKTISCH
Uitschuiven en koken maar!

WAT IS EEN VLAKSCHERM AFZUIGKAP

Dit type afzuigkap schakelt u in door een uitschuifbaar onderdeel naar voren te halen. Deze afzuigkap wordt voor het grootste gedeelte ingebouwd in een keukenkast boven de kookplaat.

Waarom kiezen voor een vlakscherm afzuigkap?

De vlakscherm afzuigkap wordt aangebracht in een keukenkast. Het enige zichtbare is de zogeheten ‘greeplijst’. De standaard greeplijsten bij deze afzuigkap zijn veelal zwart, wit of van roestvrij staal. U kunt echter ook kiezen voor een greeplijst in de stijl van uw keuken, waardoor hij helemaal op gaat in de ruimte van uw keuken en dus ook één geheel vormt met uw keuken. Op deze manier kunt u de stijl van uw keuken terug laten komen in elk detail.

Vlakscherm afzuigkappen in verschillende soorten en maten

De vlakscherm afzuigkap is te verkrijgen in verschillende types en afmetingen. Op die manier is het dus mogelijk om een model te vinden die aansluit bij uw keuken. Ook hierbij geldt dat de afmetingen van de afzuigkap moeten worden bepaald aan de hand van de afmetingen van de kookplaat. Dit zorgt ervoor dat de afzuiging optimaal is en dat het design mooi is afgestemd met de rest van de keuken.

Aandachtspunten voor voldoende afzuigcapaciteit

Afhankelijk van uw kookgewoonten, denk bijvoorbeeld aan frituren, flamberen en wokken, is het van belang de afzuigcapaciteit daarop af te stemmen. Ook de grootte van uw keuken heeft invloed op de afzuigcapaciteit die u nodig heeft voor een optimale werking van de afzuigkap. Voor meer tips en adviezen kunt u altijd bij KeukenSucces contact opnemen.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces