Klanten waarderen ons met een 9,2!

Wandschouw afzuigkap

Traditioneel met opties
Vele verschillende modellen met verschillende opties

WAT IS EEN WANDSCHOUW AFZUIGKAP

Dit type afzuigkap is een van de meest voorkomende afzuigkappen, waardoor er ook veel keuzemogelijkheden zijn die passen bij uw voorkeur. Vanwege al deze keuzemogelijkheden lijkt het soms lastig om een keuze te maken. Om de keuze makkelijker voor u te maken, geven wij u hieronder wat meer informatie over de mogelijkheden.

WAT IS DE BESCHIKBARE RUIMTE VOOR DE WANDSCHOUW AFZUIGKAP?

De breedte van dit type afzuigkap verschilt van 598 mm tot 900 mm. Hierdoor is het belangrijk om te bepalen wat de ruimte is die beschikbaar is voor de wandschouwafzuigkap in uw keuken. Ook voor dit type afzuigkap geldt dat de breedte afhankelijk is van de breedte van de kookplaat in het belang van de goede functionaliteit van de afzuigkap.

LUCHTAFVOER OF RECIRCULATIE

Er is de mogelijkheid te kiezen voor een afzuigkap waarbij de afzuiging plaatsvindt via een pijp naar buiten. Een andere mogelijkheid is de afzuiging te laten plaatsvinden door middel van ‘recirculatie’. De lucht wordt dan afgezogen in de afzuigkap, waarna deze door een koolstoffilter wordt geblazen. Vervolgens wordt er weer schone lucht teruggeblazen in uw keukenruimte. Een nieuwe en betere variant hiervan het het gebruik maken van een elektronisch filter (plasma filter). Hier worden de geuren vernietigd waardoor u altijd schone lucht terug de ruimte in krijgt. Het voordeel van een elektronisch filter is dat een normale koolstof filter elke 3 tot 6 maanden vervangen dient te worden. Een electronisch filter heeft een gemiddelde levensduur tussen de 10 – 15 jaar.

VERSCHILLENDE MODELLEN

Dit type afzuigkap wordt tegen een rechte wand of in een hoek geplaatst. Verder is er keuze uit verschillende modellen. Een nieuwer type wandschouw afzuigkap is er eentje die niet meer traditioneel horizontaal boven de kookplaat hangt, maar waarbij de voorkant van de afzuigkap schuin (diagonaal) naar boven loopt en op die manier een moderne twist geeft aan de keuken. De voordelen hiervan zijn dat u een ruimtelijker effect krijgt in de keuken en dat u minder risico loopt uw hoofd te stoten. Ook zijn er veel horizontale (platte) afzuigkappen beschikbaar die het mogelijk maken om bijvoorbeeld kruiden of ornamenten op de afzuigkap te zetten. Uiteraard zijn ook de traditionele, schuin naar boven lopende afzuigkappen een mogelijkheid.

KeukenSucces denkt graag met u mee over de verschillende mogelijkheden en helpen u met plezier bij het maken van een keuze, zodat u daar later met tevredenheid op terug kunt kijken. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces