Klanten waarderen ons met een 9,2!

Fornuis met gas

Koken op een klassiek gasfornuis
EEN GASFORNUIS ALS BELANGRIJKSTE ELEMENT

WAT TE WETEN OVER EEN GASFORNUIS

Een gasfornuis is niet alleen functioneel, maar ook een smaakvolle toevoeging aan uw keuken. KeukenSucces biedt gasfornuizen in verschillende vormen en maten. Wij geven u graag meer informatie over ons uiteenlopende aanbod gasfornuizen.

Met welke aandachtspunten moet u rekening houden?

Als u over het design van uw gasfornuis heeft besloten, blijft er nog een groot aantal keuzemogelijkheden over. Om het gasfornuis te vinden dat het beste bij uw manier van koken past, kunt u rekening houden met de volgende aandachtspunten.

  • Formaat. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kunt u kiezen voor een gasfornuis dat varieert van 595 tot 1000 millimeter breed.
  • Aantal branders. Als u regelmatig veel eters over de vloer heeft of houdt van uitgebreid koken, dan is een gasfornuis met zes branders wellicht wat voor u.
  • Wokbrander. Kookt u graag met grote (wok)pannen? Dan kunt u overwegen een gasfornuis met wokbrander aan te schaffen. Deze is speciaal ontworpen voor het gebruik van grote pannen.
  • Ovens. Veel gasfornuizen zijn voorzien van één of twee ovens. Het voordeel van een dubbele oven is een snellere opwarmtijd, maar in een grote oven past meer. Bekijk daarnaast ook de functies die een oven te bieden heeft.

Welk gasfornuis past bij uw keuken?

KeukenSucces biedt gasfornuizen in verschillende kleuren en materialen. Vanzelfsprekend kunt u het model kiezen dat het beste aansluit bij uw keuken. De RVS of antraciet modellen passen bijvoorbeeld uitstekend in een industriële keuken, terwijl een wit gasfornuis perfect aansluit in een klassieke of landelijke keuken.

Voor vragen of een goed advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces