Klanten waarderen ons met een 9,2!

Fornuis met inductie

De voordelen van inductie en een ruime oven
Een apparaat met alleen voordelen

WAT TE WETEN OVER EEN FORNUIS MET INDUCTIE

Met een inductiefornuis heeft u een compleet apparaat waarmee u profiteert van de voordelen van inductie en daarnaast van een ruime oven. Bovendien is het strakke uiterlijk een elegante aanvulling van uw keukeninrichting. Inductiefornuizen zijn er in verschillende formaten en modellen van diverse merken. Bij KeukenSucces vind u een ruime keuze fornuizen met een inductiekookplaat voor efficiënt en energiezuinig koken.

De voordelen van inductie

Om te beginnen is koken met inductie veilig en snel. Veilig omdat alleen het deel waar de pan op staat verwarmd wordt, snel omdat er geen energie verloren gaat en pannen sneller warm zijn. Dat is ook meteen de reden waarom inductie energiezuinig is. Nog een voordeel van een inductiekookplaat is dat de strakke plaat gemakkelijk schoon te houden is. Een vochtige doek over de inductieplaat na het koken en klaar.

Diverse modellen

Naast gasfornuizen of fornuizen met elektrische kookpitten, zien we steeds vaker inductiefornuizen. Deze apparaten zijn aan een opmars bezig en zijn verkrijgbaar in diverse modellen. Zo zijn er standaard modellen met vier kookzones, maar zijn er ook brede inductiefornuizen verkrijgbaar met grote en variabele kookzones en een grote of meerdere ovens. De inductiefornuizen lopen uiteen van strakke, ingetogen modellen tot fornuizen met opvallende details als grote bedieningsknoppen en grepen. Zo is er altijd een inductiefornuis te vinden dat voldoet aan uw ruimte en wensen.

Uw keuken voorbereiden op een inductiefornuis

Kiest u voor een inductiefornuis, controleer dan voor u overgaat tot aankoop of u beschikt over de juiste aansluiting. Inductie fornuis werkt op krachtstroom waar een speciale aansluiting voor nodig is. Wij geven u graag het juiste advies voor de juiste aansluiting.

Als u meer vragen heeft over een inductiefornuis kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces