Klanten waarderen ons met een 9,2!

Inbouw fornuis

Strak weggewerkt in de keuken
Alles op één plaats en binnen handbereik

WAT TE WETEN OVER EEN INBOUW FORNUIS

Als u kiest voor een inbouw fornuis wordt deze zo in uw keuken gemonteerd dat deze verzonken in uw werkblad licht. Dit fornuis staat niet op ‘eigen’ poten. Dit type fornuis is ergonomisch, gebruiksvriendelijk en ook erg veilig door de uitrijbare ovendeur. De roosters en bakplaten kunt u eenvoudig naar u toe trekken en u hoeft nauwelijks meer te bukken om iets uit uw oven te halen.

Ergonomisch fornuis

Hoogtepunt op het gebied van gemak, ergonomie en veiligheid is het fornuis met uitrijbare ovendeur. Daarbij trek je de bakplaten en roosters eenvoudig naar u toe in plaats van dat je moet bukken en de hete bakplaten apart moet uittrekken. Hierdoor kun je de gerechten gemakkelijk en op een zeer veilige manier van de bakplaten nemen.

Met onze kennis en ervaring, staat KeukenSucces u graag bij met advies. Hier kunt u vrijblijven contact voor opnemen.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces