Klanten waarderen ons met een 9,2!

Vrijstaand fornuis

Een eyecatcher is de keuken
Aan de gang als een echte chefkok

WAT TE WETEN OVER EEN VRIJSTAAND FORNUIS

Een fornuis is een kookplaat en een oven in één apparaat. Steeds vaker wordt gekozen voor een fornuis, vanwege de blikvanger die dit apparaat in uw keuken kan zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden die wij hieronder voor u beschrijven.

Het vrijstaande fornuis

Dit type fornuis staat op poten en wordt tussen uw keukenkasten in geplaatst. Door de vele, verschillende modellen en stijlen past dit type fornuis in alle soorten en vormen keukens: een echte blikvanger in uw keuken en weer helemaal van deze tijd!

Aandachtspunten

Wanneer u een fornuis wilt aanschaffen is het slim om goed na te denken over een aantal factoren. Deze hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • Het aantal en de grootte van de oven(s) Als u veel gebruik maakt van een oven en veel bakt en braadt, kunt u kiezen voor een extra grote of zelfs meer ovens in uw fornuis. Er zijn natuurlijk ook de reguliere groottes of kleinere ovens in de beschikbare fornuizen te verkrijgen.
  • Het aantal kookzones. Als u graag veel verschillende soorten gerechten kookt of als u vaak voor meer personen kook, kunt u overwegen een extra breed fornuis aan te schaffen waar meer (vijf, zes of zelfs zeven) kookpunten in aanwezig zijn. Kookt u wat minder graag of voor minder personen, is er ook altijd nog het fornuis met vier kookpunten.
  • Het type kookplaat. Kunt en wilt u op gas koken of geeft u de voorkeur aan koken met stroom (elektrisch, keramisch of inductie)? Uw kookplaat moet aansluiten op uw wensen. Koken doet u in de regel immers bijna elke dag. Ook het bedieningsgemak is iets om in uw overwegingen voor een fornuis mee te nemen, dus ook voor uw kookplaat.
  • Het uiterlijk. Fornuizen zijn in verschillende soorten, vormen, maten, stijlen en kleuren te verkrijgen. Omdat het een groot apparaat in uw keuken is en dus een blikvanger, moet het apparaat aansluiten bij uw wensen.

Het inbouwfornuis

Als u kiest voor een inbouw fornuis wordt deze zo in uw keuken gemonteerd dat deze verzonken in uw werkblad licht. Dit fornuis staat niet op ‘eigen’ poten. Dit type fornuis is ergonomisch, gebruiksvriendelijk en ook erg veilig door de uitrijbare ovendeur. De roosters en bakplaten kunt u eenvoudig naar u toe trekken en u hoeft nauwelijks meer te bukken om iets uit uw oven te halen.

Wij leggen u graag uit over de mogelijkheden van onze fornuizen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces