Klanten waarderen ons met een 9,2!

Inbouw koffieautomaat

De beste koffie voor in de keuken
HET GEMAK VAN 2 APPARATEN IN ÉÉN

WAT TE WETEN OVER EEN INBOUW KOFFIEAUTOMAAT

Dit apparaat wordt in uw keuken ingebouwd, wat een winst is voor de ruimte op uw aanrechtblad. Een inbouw koffieautomaat geeft een mooie uitstraling aan uw keuken en is ook heel praktisch vanwege de hoogte waarop de automaat geplaatst kan worden. Verder kunt u er verschillende soorten koffie mee maken van een uitstekende kwaliteit en op uw smaak aangepast. Een ontspannen moment van de dag met een heerlijk kopje koffie erbij is gegarandeerd!

Mogelijkheden en aandachtspunten

Als u overweegt een inbouw koffieautomaat aan te schaffen en deze te laten plaatsen in een bestaande keuken, is het van belang dat u hiervoor de ruimte en de aansluitmogelijkheden heeft. In een nieuwe keuken is dit soort aspecten al opgenomen. Er zijn verschillende typen inbouw koffieautomaten beschikbaar, zoals de automaat waarmee meer kopjes koffie tegelijk gezet kunnen worden, wat ideaal is als u visite heeft of met uw gezin wilt genieten van een kopje koffie. Bij alle typen zet u snel en gemakkelijk een kopje koffie. Verder zijn de onderstaande aandachtspunten van belang bij de aanschaf van de inbouw koffieautomaat.

  • Wateraansluiting. Geeft u de voorkeur aan een vaste wateraansluiting voor uw apparaat of kiest u voor het type zonder vaste wateraansluiting. In het laatste geval is het waterreservoir eenvoudig uit te nemen om bij te vullen. Als u veel koffie zet op een dag is het waarschijnlijk praktischer om een type aan te schaffen met een vaste wateraansluiting.
  • Onderhoud/reiniging. Als u kiest voor een type koffieautomaat met een zelfreinigende functie, hoeft u deze minder vaak te reinigen dan de typen waar deze functie niet op beschikbaar is. Bij deze laatste typen moeten de reservoirs en lades regelmatig gereinigd worden.
  • Geluidsniveau. Het ene merk koffieautomaat, maakt meer geluid tijdens het koffiezetten dan het andere. Ook is het geluidsniveau van een goedkopere versie van een merk koffieautomaat bijvoorbeeld wat hoger dan de duurdere versie van datzelfde merk. Natuurlijk is een koffieautomaat nooit geluidloos, maar dit aspect is van belang om mee te nemen in uw overwegingen.

Onder het genot van een kopje koffie in onze winkel, geeft KeukenSucces u graag meer informatie over deze automaat. Of neem vrijblijvend contact met ons op.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces