Klanten waarderen ons met een 9,2!

Koffieautomaat plaatsen

De luxe van koffie in de keuken
Het plaatsen van een koffieautomaat iets voor u?

KOFFIEAUTOMAAT PLAATSEN IN UW KEUKEN

Een ingebouwde koffieautomaat geeft dankzij de naadloze aansluiting een bijzonder luxe uitstraling aan uw keuken. Bovendien biedt een ingebouwde koffieautomaat ook praktische voordelen. Zo heeft u meer ruimte op het werkblad voor alle bezigheden in de keuken. Het plaatsen van een koffiezetapparaat brengt een aantal werkzaamheden met zich mee. Deze zetten wij voor u op een rijtje zodat uw kunt overwegen of u de mogelijkheid heeft om een koffieautomaat te plaatsen.

Benodigdheden voor installatie

Sommige koffieautomaten moeten worden aangesloten op een vaste wateraansluiting waardoor jij deze nooit hoeft bij te vullen. Dit kan handig zijn wanneer je veel koffie drinkt op een dag. Bij de meeste koffieautomaten is een vaste wateraansluiting echter niet nodig. Deze modellen hebben een reservoir en zijn gemonteerd op een geleider systeem. Via dit systeem kun je water en koffiebonen eenvoudig bijvullen.

De voordelen

Inbouwapparaten zijn vaak net wat chiquer dan gewone koffiezetapparaten. Concreet betekent dit dat u kunt kiezen uit verschillende soorten en maten koffie. De echte koffiebonen zorgen bovendien voor een heerlijk bakje koffie. Ook biedt het veel gemak in de keuken: met één handeling zet u snel een kopje koffie. Sommige koffiezetapparaten kunnen zelfs meerdere kopjes tegelijk zetten. Ideaal wanneer u visite heeft of vaak met het hele gezin een bakje koffie pakt.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces