Klanten waarderen ons met een 9,2!

Franke

De Franke Perfect kranen
Sprankelend, gekoeld, gezuiverd én kokend water

WAT TE WETEN OVER FRANKE KRANEN

Bij Franke is ook hard gewerkt aan innovatie op het gebied van kranen. Zo is er de veelomvattende Franke 6-in1-kraan beschikbaar. Met deze kraan kunt u kokend water, maar ook gezuiverd, gekoeld en bruisend water tappen. Als u liever geen bruisend water heeft, maar wel gekoeld, koken en gezuiverd water, kunt u daarvoor ook kiezen.

Gezond gezuiverd water

Door het Pro M-filter in de Franke-kraan krijgt u gezuiverd water. Mineralen worden behouden en ongezonde resten zoals medicijnresten, hormonen, chloor of dergelijke behoren met de Franke-kraan tot het verleden. Ook zaken zoals kalkafzetting behoren geheel tot het verleden en hierdoor verbruikt u minder energie. De smaak van uw water is zacht en heerlijk. Wat wilt u nog meer?

Eenvoudige elektronische bediening

Doordat er een gekleurde lichtring op de kraan zit, kunt u exact zien op welke stand de kraan staat. Als u voor de groene lichtrink kiest, krijgt u van de kraan heerlijk gekoeld en sprankelend water. Kiest u voor de kleur lichtblauw krijgt u een heerlijk koel glaasje water, met de kleur donkerblauw een glaasje bronwater en dan met de vanzelfsprekende kleur rood: het kokende water! Juist vanwege de veiligheid is bij Franke goed nagedacht over het kokende water. Het design van deze kraan is volledig ingesteld op veiligheid. De bediening van de kraan is eenvoudig, zowel waar het gaat om de temperatuur, als om de uitloop uit de kraan zelf.

Laat u door KeukenSucces nog beter informeren over de Franke-kranen! Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces