Klanten waarderen ons met een 9,2!

Grohe

Grohe Red en Grohe Blue
Kokend heet water direct beschikbaar uit de kraan

WAT TE WETEN OVER GROHE KRANEN

Grohe innoveert. Hoe vaak heeft u per dag kokend water nodig en hoeveel tijd bent u kwijt met het krijgen van kokend water? Zonde van uw tijd. Als u tijd, energie en ruimte in uw keuken wilt besparen, kunt u rustig eens overwegen een ‘Grohe Red’ aan te schaffen. Dit type kraan kan zorgen voor deze besparing. Het is een betrouwbare en mooie kraansoort die u direct en op een veilige manier kokend water levert. Uw gemak en uw hulp in de keuken.

Kenmerken en mogelijkheden

Het is woensdagavond en u en/of uw gezin heeft trek. Direct beschikking over kokend water kan dan heel handig zijn. Met de innovatieve technologie van Grohe is dat mogelijk. Snel pasta koken of snel uw aardappelen aan de kook brengen, waardoor ook snel het eten op tafel staat: het kan met de Grohe Red-kraan. Deze kraan is ook nog eens energiezuinig. Als u al bijvoorbeeld al een high-end-kraan heeft en deze wilt houden, is er altijd nog de mogelijkheid de Grohe Red Mono aan te schaffen. Dit type kraan kan naast uw bestaande kraan worden gemonteerd en levert alleen kokend water. Deze kraan is met haar twee verschillende uitlopen verkrijgbaar in chroom en RVS-look.

Wilt u ook onbeperkt beschikking hebben over goed gekoeld water? Dat kan: u hoeft alleen op de knop te drukken en u heeft koel water in uw glas. De Grohe Blue Home is namelijk een type kraan dat het gewone water uit de kraan op de juiste temperatuur wordt gebracht. Ook is er de mogelijkheid voor licht bruisend of bruisend water. Alles hangt af van uw wensen.

Neem contact op mer KeukenSucces om advies en meer informatie, zodat u voor nu en in de toekomst plezier kan hebben van een Grohe-kraan.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces