Klanten waarderen ons met een 9,2!

Quooker

De kraan die alles kan
Ontdek het gemak van een kokend waterkraan

WAT TE WETEN OVER QUOOKER

De innovatie op kranen heeft, naast de modellen die bij verschillende leveranciers te verkrijgen zijn, onder andere plaatsgevonden bij Quooker. Als u overweegt een kraan van Quooker aan te schaffen, heeft u zelfs verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor de gewone kraanfunctie in combinatie met de functie voor gekookt water, maar als u ook direct over gekoeld water of bruisend water tot uw beschikking wilt hebben, is dat mogelijk. KeukenSucces kan u alle informatie geven die u nodig heeft over deze kraan.

Werking van de Quooker

U heeft dus de benodigde kraan tot u beschikking met dat verschil dat er in uw keukenkast onder de kraan een reservoir wordt ingebouwd waarin kokend water aanwezig is van 100 °C (ook het kookpunt van water). De isolatie van dit reservoir staat gelijk aan die van een zeer goede kwaliteit thermosfles. De warmte blijft grotendeels behouden in het reservoir en om het water op temperatuur te houden wordt daarom zeer weinig energie verbruikt (10 Watt). Zodra u gebruik heeft gemaakt van de kokend waterfunctie van de kraan, wordt het reservoir dat is aangesloten op een waterleiding gelijk weer met vers water gevuld.

Als u overweegt ook de functies voor gekoeld en bruisend water erbij aan te schaffen, wordt nog een reservoir voor gekoeld water en een koolzuurunit in uw keukenkast ingebouwd.

Dag keukenboiler, hallo Quooker

Voor gegarandeerd kokend water kunt u kiezen voor een reservoir van 3 liter (u heeft dan altijd 3 liter koken water op voorraad) of voor een reservoir van 7 liter gegarandeerd kokend water. Deze reservoirs leveren kokend water, maar ook koud en warm (40-65 °C) water. Het type ‘COMBI+’-reservoir levert onbeperkt kokend, koud en warm water (Quooker Cube). Dit type reservoir kunt u ook gebruiken in de plaats van een keukenboiler, waardoor u verzekerd bent van warm water op ieder moment van de dag.

Alles uit één kraan.

Er zijn twee soorten ‘3-in-1-kranen’ van Quooker te verkrijgen en wel de ‘Fusion’ en de ‘Flex’. Het verschil in deze soorten zit in de mogelijkheid van de flexibele uittrekslang die de ‘Flex’ heeft, maar de ‘Fusion’ niet. Een uittrekslang is handig voor het schoonspoelen van grotere pannen, uw gootsteen of andere spullen die u wilt schoonmaken zonder steeds de kraan heen en weer te hoeven bewegen. Verder hebben beide soorten kranen dezelfde functies waar u voor heeft gekozen bij de aanschaf.

Uw water smaakt beter

Lekker drinkwater willen we allemaal. In Nederland hebben we wel goede zuiveringsinstallaties voor water, waardoor water rechtstreeks uit de kraan gedronken kan worden zonder direct de gezondheid ernstig te schaden. Met een Quooker systeem heeft u echter het voordeel dat er een geïntegreerd koolfilter in zit wat het water zuivert. Dit filter zorgt ervoor dat bacteriën, pesticiden, chloor of dergelijke uit het water worden gehaald. Dit is niet alleen beter voor uw gezondheid maar het water smaakt ook aanzienlijk beter!

Voor meer informatie over de kookend waterkraan Quooker kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces