Klanten waarderen ons met een 9,2!

Gas kookplaat

Oud en vertrouwd
Zoveel verschillende keuze om te koken

WAAROM EEN GAS KOOKPLAAT

Het gebruik van gas in Nederland is momenteel vol in de aandacht. Desondanks zijn de keuzemogelijkheden voor gaskookplaten zeer uitgebreid, zowel die voor de in aanrechtbladen geïntegreerde versies als die in fornuizen. Veel mensen geven de voorkeur aan het koken op gas, vanwege de ‘directe’ en goed regelbare warmte onder uw pannen, maar ook vanwege de grote gaspitten die voor wokken worden gebruikt. U heeft verder geen bijzondere pannen nodig (zoals bijvoorbeeld bij inductieplaten/-fornuizen). Een gasfornuis is niet alleen functioneel, maar ook een smaakvolle toevoeging aan uw keuken.

WAAR MOET U OP LETTEN?

Bij een gaskookplaat /-fornuis kunt u voor de traditionele look kiezen, maar ook voor gas-op-glas, waarbij zeer sterk, hard glas de basis vormt onder uw branders. De pannen staan op granieten houders, eigenlijk net als bij de traditionele gaskookplaten /-fornuizen. U heeft al een beeld bij het design van uw gaskookplaat /-fornuis, maar dan zijn er nog de nodige aandachtspunten waar het gaat om uw manier van koken en/of om de grootte van uw gezin of het aantal malen dat u kookt voor familie of vrienden. Is koken een hobby van u en kookt u vaak/veel of juist niet? Met de onderstaande punten, wordt de keuze voor u misschien eenvoudiger.

  • Formaat. Er zijn gaskookplaten verkrijgbaar met afmetingen van 245 tot 1000 millimeter breed. De grootte van uw keuken en uw leefstijl op het gebied van koken spelen een rol bij het kiezen van een formaat dat voor u geschikt is.
  • Aantal branders. Net als bij het formaat van een kookplaat is ook weer van belang voor hoeveel personen u gemiddeld kookt. Hoe meer personen een gerecht van u voorgeschoteld krijgen, hoe meer branders praktisch voor u kunnen zijn.
  • Wokbrander. Wokt u graag of kookt u met grote pannen, dan is een gaskookplaat of een gasfornuis met een wokbrander zeker het overwegen waard.
  • Gasaansluiting. Om te kunnen koken op een gaskookplaat is een gasaansluiting nodig. Check uw woning of deze aanwezig is of dat deze gerealiseerd kan worden.
WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces