Klanten waarderen ons met een 9,2!

Gas op glas kookplaat

Snel, eenvoudig en mooi
ER ZIJN  VERSCHILLENDE KEUZE OM TE KOKEN

WAAROM EEN KEUZE VOOR GAS OP GLAS KOOKPLAAT

Met een gas op glas kookplaat heeft u de voordelen van een gaskookplaat en is eenvoudig schoon te maken. De gaspitten zijn namelijk bij de kookplaat bovenop een glasplaat geplaatst en zijn ieder voorzien van een eigen pannendrager. Daarnaast heeft een gas op glas kookplaat een prachtig uiterlijk.

DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE GEZET

Niet alleen gemakkelijk schoonmaken, een gas op glas kookplaat biedt nog meer andere voordelen:

  • Energiezuinig.  Koken met een gas op glas kookplaat is milieuvriendelijk omdat de glasplaat over de gaspitten heen ligt. Waardoor er vrijwel geen warmte ontsnapt. Waardoor koken op gas is zeer energiezuinig is.
  • Het ontwerp. Door een strakke afwerking geeft het de gaskookplaat een moderne uitstraling . Hierdoor is een gas op glas kookplaat een mooie design aan iedere keuken.
  • Geen speciale pannen nodig. Voor deze manier van koken is aanschaf van nieuwe pannen niet nodig.

EEN SCHONE KOOKPLAAT SNEL EN EENVOUDIG

Een RVS gaskookplaat is moeilijk schoon te maken door de ingebrande etensrestjes wat vaak in de moeilijkste hoekjes zit. Waardoor u lang moet schrobben totdat de kookplaat én het metalen rooster er weer verzorgt eruit ziet. Met een gas op glas kookplaat is dit is verleden tijd. Doordat deze een glaskeramische vangschaal heeft. Hierdoor is deze kookplaat minder gevoelig voor het inbranden van etensrestjes en daarom makkelijker schoon te maken.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces