Klanten waarderen ons met een 9,2!

Inductie kookplaat

De moderne manier van koken
MET EEN INDUCTIE KOOKPLAAT IS VEILIG KOKEN

WAAROM EEN INDUCTIE KOOKPLAAT

Deze manier van koken is energiezuinig. Er zijn veel innovaties geweest op het gebied van energiezuinig en ‘gasloos’ koken. In sommige woningen (bijvoorbeeld die met stadsverwarming), is het niet mogelijk om te koken op gas en dat is koken op inductie (of keramisch koken) een ware uitkomst. Ook geven steeds meer mensen de voorkeur aan ‘elektrisch’ koken. Ook de inductie kookplaten hebben alle functies en mogelijkheden die u nodig heeft voor het bereiden van gerechten. De kookplaat heeft een strak en modern uiterlijk en is eenvoudig te reinigen door er een vochtige doek overheen te halen. Koken met inductie is ook veilig én snel. Het deel waar de pan op staat wordt verwarmd en om de pan heen blijft de plaat koel, wat veilig is voor u en/of (uw) kinderen. Doordat de energie direct op de pannen is gericht, warmen deze snel op. Hierdoor komt het kook-/bakproces sneller op gang en is dus de uiteindelijke kooktijd korter, wat weer scheelt in het energieverbruik.

MOGELIJKHEDEN

Door de opmars van koken door het gebruik van elektriciteit en dus ook de opmars van inductiekookplaten /-fornuizen, is er een ruime keuze uit verschillende modellen. U kunt overwegen een standaardmodel aan te schaffen met vier kookzones of een breed model of een met variabele kookzones. Als u een inductiefornuis aanschaft, geeft u dan de voorkeur aan een strak model, een ingetogen model of juist één met opvallende details, zoals grote bedieningsknoppen en grote handgrepen? Welk formaat inductie kookplaat of fornuis past in uw keuken? Aan uw wensen kan in alle gevallen worden tegemoetgekomen.

DE VOORDELEN VAN INDUCTIE

Een inductie kookplaat biedt verschillende voordelen:

  • Veilig. Omdat alleen de pan wordt verhit, blijft de omgeving rondom de pan koel. Hierdoor kunt u zich niet snel verbranden. Ideaal wanneer kinderen graag helpen bij het koken
  • Optimale temperatuurregeling. De temperatuurverandering is direct voelbaar wat handig is tijdens het koken.
  • Weinig energie verloren. Bij koken op een inductie kookplaat gaat er weinig energie verloren. Alle energie wordt namelijk gebruikt om de pan te verwarmen.
  • Gemakkelijk schoon te houden. De etensresten zullen minder snel inbranden, omdat een inductie kookplaat relatief koel blijft. Hierdoor kunt u deze gemakkelijk verwijderen, en de glasplaat gemakkelijk reinigen.

WAAR MOET U OP LETTEN?

Wanneer u besluit een inductie kookplaat te willen aanschaffen, is het slim om op bepaalde factoren te letten. Zo zal u waarschijnlijk een aparte elektriciteitsgroep aangelegd moeten worden om veilig te kunnen koken. U zou na moet gaan of u pannen geschikt zijn voor inductie. Daarnaast zou u controleren moeten hoeveel inductiezones u nodig heeft en hoe groot de kookplaat moet zijn zodat u wordt voorzien in al uw wensen.

Wij van KeukenSucces geven u hier graag het juiste advies. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces