Klanten waarderen ons met een 9,2!

Keramische kookplaat

Koken met elektriciteit
Koken met een moderne uitstraling

WAT IS EEN KERAMISCHE KOOKPLAAT

Bij deze manier van koken worden de pannen door gloeispiralen verwarmd. Het verwarmingsproces is trager dan dat bij een inductie kookplaat, waardoor eigenlijk (onnodig) energie wordt verbruikt. Het is een minder zuinige manier van koken en de kookzones blijven ook redelijk lang warm (heet), wat niet heel veilig is voor u of (uw) kinderen. Het is wel zo dat u een gerecht door de restwarmte langer warm kunt houden. Wij van KeukenSucces adviseren daarom ook eerder over te stappen naar een inductie kookplaat als het gaat om elektrisch koken.

DE VOORDELEN VAN KERAMISCH KOKEN

Keramisch koken heeft verschillende voordelen:

  • Gemakkelijk te reinigen. een keramische kookplaat heeft een gladde glas oppervlak. Het voordeel hiervan is dat de plaat gemakkelijk schoon te maken is. De Etensrestjes kunnen er snel vanaf worden geveegd. Let er wel op dat de kookplaat goed afgekoeld is zodat u zich niet verbrandt aan het hete oppervlak.
  • Gaat lang mee. Een keramische kookplaat is zeer betrouwbaar en heeft gemiddeld een langere levensduur dan andere kookplaten.
  • Ziet er modern uit. Een keramische kookplaat heeft een moderne uitstraling en is daarom een mooie toevoeging aan iedere keuken.

WAAR MOET U OP LETTEN?

Wanneer u besluit een keramische kookplaat aan te schaffen, is het goed om te weten dat er een hiervoor een speciale aansluiting vereist is. Er zal hiervoor bijvoorbeeld een aparte groep in de meterkast geplaatst moeten worden. Daarnaast zouden ook uw pannen geschikt moeten zijn voor een keramische kookplaat en een gladde onderkant moeten hebben. Wanneer dit niet zo is zal er veel warmte langs de pan verloren gaan en dit kost onnodig veel energie.

HET AANTAL KOOKZONES

De grootte van de kookplaat is van belang. Het aantal kookzones kan namelijk per kookplaat grote verschillen. Daarom moet u goed bedenken hoeveel pannen u tegelijkertijd wilt gebruiken. Ook wanneer u voor een groter formaat kiest, zal er meer ruimte tussen de kookzones zitten waardoor u gemakkelijker uw pannen kwijt kunt op de kookplaat.

Voor meer informatie over keramische kookplaten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces