Klanten waarderen ons met een 9,2!

Bakoven

ALLERLEI SOORTEN EN MATEN
Niet iedere oven is hetzelfde

WAT TE WETEN OVER EEN BAKOVEN

Om een keuze te maken tussen de vele soorten bakovens is vaak een uitdaging. Er zijn zoveel keuzemogelijkheden op het gebied van merken, typen en functies, dat dit verwarrend kan zijn. Waar gebruikt u de oven voor? Het bereiden van ovenschotels, braden/garen van vlees en/of visgerechten of juist voor het bakken van taarten en cakes of allebei? Afhankelijk van uw leefstijl en voorkeuren moet de bakoven aansluiten op dat wat u nodig heeft en belangrijk vindt bij een aanschaf van een oven.

Waar moet u op letten?

Hieronder geven wij alvast wat aandachtspunten mee, die u een richting kunnen geven bij uw overwegingen voor de aanschaf van een oven:

  • Grootte. De grootte van uw oven is bepalend voor wat u in de regel met een oven doet. Een kleinere oven kan voor mensen die de oven minder vaak gebruiken handiger zijn, terwijl voor ‘grootgebruikers’ juist een grotere oven wenselijk is. Hoe groter de oven, hoe meer energie wordt verbruikt.
  • Zwenk-/kanteldeur. Hoe lager de oven is geplaatst, hoe handiger een kanteldeur is voor het plaatsen van schalen of dergelijke in de oven en voor het uitnemen ervan. Als de oven op ooghoogte is geplaatst is juist een zwenk deur het overwegen waard.
  • Uiterlijk. Om uw oven mooi aan te laten sluiten bij de rest van uw keuken, is het een overweging al uw keukenapparatuur van één merk aan te schaffen. Heeft u een keuken in een landelijke stijl kunt u kiezen voor apparatuur met een minder strakke lijnen, terwijl u toch over dezelfde functies kunt beschikken als de apparatuur met strakke lijnen, die weer geschikter is voor moderne keuken.
  • Functies. In eigenlijk iedere oven kunt u bakken, braden en grillen. U kunt verder ook kiezen voor een oven die beschikt over bijvoorbeeld ingebouwde verlichting, een klok/kookwekker, een ontdooifunctie of voorgeprogrammeerde bakprogramma’s.
  • Veiligheid. Er is op het gebied van ovens veel geïnnoveerd, waardoor de oven steeds veiliger is geworden bij het gebruik. De ovendeur en de handgreep blijven bijvoorbeeld redelijk koel en de oven zelf koelt na gebruik ook vrij snel af. Als u kinderen heeft, zijn er typen beschikbaar met een kinderslot of een ovendeurbeschermer waardoor het risico op verbranding aanzienlijk wordt verminderd.

SOORTEN OVENS

De oudere modellen hebben minder mogelijkheden/functies dan de moderne exemplaren. Ze zijn hierdoor wel vaak goedkoper. Bij de moderne ovens kan de boven-/ondertemperatuur apart worden ingesteld, wat weer niet kan bij de oude modellen. Verder zijn de moderne ovens multifunctioneel door bijvoorbeeld de keuze voor hete lucht en grillen, maar ook de aanwezigheid van een draaispit voor een hele kip of een rollade.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Kom bij ons langs of neem contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces