Klanten waarderen ons met een 9,2!

Combimagnetron

OVEN EN MAGNETRON IN ÉÉN
Het gemak van 2 apparaten in één

WAT TE WETEN OVER EEN COMBIMAGNETRON

Een oven en een magnetron gecombineerd in één apparaat. De magnetron functie wordt gebruikt voor ontdooien en verwarmen en de ovenfunctie om gerechten in te bereiden of om te bakken.

De voordelen op een rijtje

Door de combinatie van de functies in dit apparaat, zijn er tegelijkertijd ook veel gebruiksmogelijkheden. Hieronder even een beeld daarvan:

  • Functies. Met de combimagnetron kunt u of grillen, bakken en braden of gewoon verwarmen en ontdooien. U kunt dus hele gerechten bereiden of (kant- en klaar) gerechten, soep en dranken opwarmen.
  • Ruimtebesparing. Wat een prettige bijkomstigheid is voor mensen met een wat kleinere keuken is de ruimte die bespaard wordt met dit gecombineerde apparaat. U heeft immers geen aparte oven en magnetron meer nodig.
  • Designs. Voor iedere soort keuken is een model combimagnetron beschikbaar. U kunt kiezen voor een los model, die u kunt plaatsen op uw aanrechtblad of op een ander soort schap of u kunt kiezen voor de inbouwvariant die wordt geïntegreerd in een onderdeel van uw keuken.
  • Gebruiksvriendelijk. In de regel is deze apparatuur erg gebruikersvriendelijk, welk merk u ook kiest.

Welke functies gebruikt u?

Ieder apparaat heeft zo haar eigen kenmerken. Het is van belang te kijken naar de functies die voor u belangrijk zijn. Wilt uw wel of geen grill- of stoomfunctie bijvoorbeeld. Daarnaast is de manier van bedienen iets om met uw overwegingen mee te nemen. Wilt u druktoetsen en/of draaiknoppen, of tiptoetsen en een LCD-scherm. Dit zijn allemaal mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn.

Aarzelt u niet om u door KeukenSucces te laten adviseren, wij doen dit met veel plezier. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces