Klanten waarderen ons met een 9,2!

Magnetron

Snel en gemakkelijk opgewarmd
Het gemak van een magnetron

WAT TE WETEN OVER EEN MAGNETRON

In de meeste keukens is wel een magnetron (of combimagnetron) aanwezig. Met de magnetron kunt u (kant-en-klaar) gerechten opwarmen, maar ook melk of andere vloeibare dranken of soepen. Verder kunt u er de verschillende producten mee ontdooien. Er zijn veel keuzemogelijkheden voor typen en merken van magnetrons. Welke is de geschikte voor u?

Mogelijkheden en aandachtspunten

U kunt kiezen voor een inbouw magnetron of voor een vrijstaande. Een vrijstaande kunt u verplaatsen naar waar u maar wilt als er maar een stopcontact in de buurt is. Een inbouw magnetron wordt verwerkt in uw keuken en kan niet worden verplaatst. Het voordeel hier weer van is dat u ruimte overhoudt op uw aanrechtblad of op een ander schap waar u anders de vrijstaande versie had neergezet.

Aandachtspunten bij de aanschaf van een magnetron zijn onder andere:

  • Inhoud. De inhoud van een magnetron wordt uitgedrukt in liters. Er zijn modellen beschikbaar van 20 tot 36 liter. Welk formaat past bij u?
  • Vermogen. Als u regelmatig vlees of andere producten ontdooit, is een magnetron met voldoende vermogen noodzakelijk. Een magnetron met een groter vermogen zorgt voor een snellere ontdooiing van het product. De vermogens van magnetrons liggen tussen de 700 en de 900 Watt.
  • Bediening. Geeft u de voorkeur aan draaiknoppen en druktoetsen of juist aan touch-control? Het behoort allemaal tot uw mogelijkheden.
  • Extra functies. Is voor u een uitgestelde startmogelijkheid van belang of bijvoorbeeld voorgeprogrammeerde programma’s. Ook deze extra functies zijn aanwezig bij de verschillende typen magnetrons. Gaandeweg komen er slimme magnetrons op de markt, die aangeven hoeveel calorieën er in het product zitten dat u in de magnetron heeft geplaatst en/of de geïntegreerde infraroodcamera, waarmee u kunt zien of het product in de magnetron ontdooit of warm genoeg is.

Kom naar KeukenSucces wanneer u nog vragen heeft. Of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag een nuttig advies.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces