Klanten waarderen ons met een 9,2!

Stoomoven

Gezonder en geen smaak verlies
HET GEMAK VAN 2 APPARATEN IN ÉÉN

WAT TE WETEN OVER EEN STOOMOVEN

Bij dit type oven wordt water omgezet in stoom. Bij het bereiden van uw ovengerecht/bakproduct wordt gebruik gemaakt van waterdamp. Het voordeel van het bereiden van gerechten door middel van stoom, is dat er minder vitaminen en mineralen uit uw voeding verdwijnt. Denk bijvoorbeeld aan de hoge drukpan, waarbij dit ook het geval is. Uw gerecht/bakproduct is net zo gaar en lekker als bij de gewone oven, maar er zitten nog wel meer vitaminen/mineralen in, wat beter is voor de gezondheid.

Voordelen van het koken met stoom

Vaak worden groenten en aardappelen gekookt in water. Hierdoor verflauwt de smaak van het eten en bij het afgieten gaan de meeste vitaminen en mineralen de gootsteen in. Als de groenten en aardappelen met stoom worden bereid, worden deze wel verhit maar de vitaminen en mineralen blijven veel beter behouden. Dat laatste geldt ook voor de smaak en de kleur van het eten. Een stoomoven is daarom zeker het overwegen waard.

Voordelen

  • Je eten is minder vet en een stuk gezonder omdat je geen olie of boter gebruikt.
  • Je eten verliest geen smaak of vitamines.
  • De kleur en vorm van je eten blijft behouden.

Welke type stoomoven past bij mij?

De drie soorten stoomovens zijn de hogedrukovens, de combi-stoomoven en de drukloze stoomovens. Hogedrukovens worden gebruikt door professionals en dit type oven hebben wij niet in ons assortiment. Wel hebben wij de combi-stoomoven en de drukloze stoomoven in ons assortiment. De drukloze stoomoven heeft minder mogelijkheden, maar is een prima keuze als u gezond wilt eten. De combi-stoomoven heeft naast de stoomfunctie ook de ‘gewone’ ovenfuncties beschikbaar.

De drukloze stoomoven is een oven met volwaardige stoom, waarin alle gerechten kunnen worden bereid. De gehele kook-/baktijd wordt alleen gebruik gemaakt van stoom. Deze bereidingswijze is daarom zeer geschikt voor het bereiden van vis, schaaldieren, groenten, vlees, pasta’s of zelfs fruit. Eigenlijk heeft u geen kookplaat of fornuis meer nodig als u een stoomoven heeft, omdat uw eten in de stoomoven wordt ‘gekookt’.

Een combi-stoomoven is een overweging voor mensen die ook graag bakken. Deze stoomoven maakt alleen in het begin van de baktijd gebruik van stoom, waarna op warme lucht wordt overgeschakeld zoals dat bij de gewone oven ook het geval is. Doordat de bakproducten eerst met stoom worden bereid, is het resultaat dat er een heerlijk, knapperig korstje ontstaat als het bakproduct klaar is, terwijl de binnenkant ervan lekker zacht blijft. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld stokbroden, maar ook voor taarten, pizza’s of lasagne.

KeukenSucces heeft ook met stoomovens de nodige ervaring en geeft u graag advies. U kunt hiervoor vrijblijvend contact op ons opnemen.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces