Klanten waarderen ons met een 9,2!

Half geïntegreerde vaatwasser

Bediening aan de voorzijde
Geïntegreerd in de keuken met de bediening van buiten

WAT IS HALF GEÏNTEGREERDE VAATWASSER

Dit type vaatwasser wordt ook, net als andere vaatwassers, afgestemd op het design van uw keuken. Het bedieningspaneel hiervan treft u aan op de voorkant, zodat duidelijk zichtbaar is waar uw vaatwasser staat. U kunt dit apparaat vanaf de buitenkant eenvoudig bedienen.

Inbouw vaatwassers

De half-geïntegreerde vaatwasser kan worden ingebouwd in iedere nis van uw keuken, bijvoorbeeld als onderdeel van uw nieuwe keuken of ter vervanging van een keukenkast als sprake is van een keukenrenovatie. Als u deze vaatwasser ter vervanging van een keukenkast aanschaft is het van belang te kijken naar de breedte, hoogte en diepte oftewel de inbouw afmetingen van de betreffende vaatwasser.

Indien u een nieuwe keuken aanschaft kan in alle gevallen het type vaatwasser daarop worden afgestemd, omdat dan rekening gehouden kan worden met de inbouw afmetingen.

Mogelijkheden

Op het gebied van belading van de vaatwasser zijn er verschillende mogelijkheden, die afhankelijk zijn van uw persoonlijke levensstijl en/of gezinssituatie. Ook uw werkende leven kan van invloed zijn op de keuze voor een vaatwasser. Indien u een groot gezin heeft of regelmatig bezoekers ontvangt voor een diner of een gezellig avondje, is het van belang te overwegen hoeveel couverts (één couvert is het eetgerei voor één persoon, uitgaande van een driegangenmenu) u wenselijk vindt.

Naarmate de vaatwas in de regel voor minder personen gedaan behoeft te worden kan een vaatwasser met een minder aantal couverts ten aanzien van de belading volstaan. Verder kunt u overwegen of u de voorkeur heeft voor een bestekkorf of juist een besteklade en of u al dan niet een verstelbare lade wenst. Ook kunt u nog kiezen of u de meubeldeur van de vaatwasser in de stijl van uw keuken wenst of juist niet. In het laatste geval kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een roestvrijstalen meubeldeur voor uw vaatwasser.

Energieverbruik

Hoeveel energie verbruikt een vaatwasser? Op de langere termijn kan een energielabel effect hebben op uw energierekening. Een vaatwasser met een energielabel van A++ verbruikt minder stroom dan een met een energielabel van bijvoorbeeld B enzovoorts. Via het energielabel is ook het was- en droogresultaat te zien. Vaatwassers worden goedkoper in het verbruik van energie als er bijvoorbeeld een ‘ecoprogramma’ tot de keuzemogelijkheden van het apparaat behoort of bijvoorbeeld een kort programma. De meeste vaatwassers zijn overigens wel voorzien van dit soort keuzeprogramma’s. Dat geldt ook voor de mogelijkheid van de ‘uitgestelde starttijd’ wanneer u beschikt over een energietarief voor daluren.

KeukenSucces helpt u graag bij het nemen van de juiste beslissing. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces