Klanten waarderen ons met een 9,2!

Volledig geïntegreerde vaatwasser

ÉÉN STIJLVOL GEHEEL
Volledig weg gewerkt in de keuken

WAT IS VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE VAATWASSER

Dit type vaatwasser wordt volledig geïntegreerd in u keuken achter een front, gelijk aan die van uw overige keukenkasten/-lades. Hierdoor behoudt uw keuken een eenduidige uitstraling en is niet zichtbaar dat er een vaatwasser achter een van de kastdeuren aanwezig is. Het bedieningspaneel is bij een volledig geïntegreerde vaatwasser niet zichtbaar. Bij een gedeeltelijk geïntegreerde vaatwasser is het bedieningspaneel wel zichtbaar. Het gaat om uw eigen voorkeur.

Aandachtspunten

De vaatwasser die u wilt aanschaffen, moet natuurlijk voldoen aan uw wensen. Wat daarbij van belang is, is bijvoorbeeld de grootte van uw gezin en/of de hoeveelheid bezoeken die u thuis ontvangt voor een diner of voor de gezelligheid met hapjes en drankjes. Daarnaast kan uw werkende leven van invloed zijn. Daarom een aantal aandachtspunten voor u op een rij:

  • Het aantal couverts. Per model kan het aantal couverts verschillen. Hoeveel eetgerei moet in uw vaatwasser passen? Eén couvert bevat het eetgerei van één persoon. Afhankelijk van uw persoonlijke levensstijl is het van belang dit aspect in uw overwegingen mee te nemen.
  • Vaatwasprogramma’s. Ieder model (merk) vaatwasser kent verschillende vaatwasprogramma’s. Voorbeelden zijn een kort programma, een voorspoelprogramma, een automatisch programma en een ecoprogramma. Om aan uw persoonlijke wensen te kunnen voldoen is het van belang te kijken naar de programma’s die voor u relevant zijn.
  • Het energielabel. Hoeveel energie verbruikt een vaatwasser? Op de langere termijn kan een energielabel effect hebben op uw energierekening. Een vaatwasser met een energielabel van A++ verbruikt minder stroom dan een met een energielabel van bijvoorbeeld B enzovoorts. Via het energielabel is ook het was- en droogresultaat te zien.
  • Het gebruiksgemak. Ook hierbij zijn uw wensen van belang. Wilt u een verstelbare lade en of wilt u een bestekkorf of een besteklade?

KeukenSucces denkt graag met u mee over een voor u praktische en stijlvolle oplossing. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces