Klanten waarderen ons met een 9,2!

Amerikaanse koelkast

DÉ EYECATCHER VAN UW KEUKEN
Trek de aandacht in de keuken

WAT TE WETEN OVER AMERIKAANSE KOELKASTEN

Dit type koelkasten zijn groot… erg groot en vaak voorzien extra luxe functies. Het zijn blikvangers in een keuken en geschikt voor de wat grotere keukens. Een zeer praktische indeling garandeert u een grote bewaarcapaciteit, waardoor u grotere gezelschappen kunt bedienen van gekoelde producten.

Mogelijkheden en luxe

Wat betreft de mogelijkheden van extra luxe bij dit type koelkasten kunt u denken aan een ijsblokjesmachine, een ijsmaler (-schraper), een minibar, een wijnkoeler of een dispenser voor gekoeld water of limonade. Ook zijn er nog wat luxe eigenschappen die bij deze koelkasten vaak beschikbaar zijn:

  • ‘No Frost’ functie. Deze functie treft u aan bij de meeste Amerikaanse koelkasten. U hoeft uw vriezer nooit meer handmatig te ontdooien.
  • Snelkoel- en snelvriessysteem. Door de snelkoel- en snelvriesfuncties kunt u uw net ingeladen koel- en vriesproducten sneller koelen en invriezen. Zodra de producten op de door u ingestelde temperaturen zijn gekoeld en ingevroren, schakelen deze functies vanzelf uit.
  • 0 graden zone. Deze zone in de koelkast blijft 0 graden Celsius door een optimale vochtregulering en bevindt zich in de groente-/fruitlades van de koelkast. Hierdoor blijven uw groente-/fruitproducten langer vers.
  • Dubbele thermostaat. Deze koelkast heeft twee motoren, waardoor het koel- en vriesgedeelte afzonderlijk kunnen worden ingesteld.
  • Antibacteriële laag. Door een antibacteriële laag is deze koelkast extra hygiënisch. Bacteriën hechten zich veel minder snel aan de oppervlakken in de koelkast wat met zich meebrengt dat de koelkast aanzienlijk minder vaak gereinigd hoeft te worden.

De indeling van een Amerikaanse koelkast

De indeling van dit type koelkasten wordt ‘side by side’ genoemd. Het linkerdeel van de koelkast is dan bijvoorbeeld het koelgedeelte, terwijl het rechter deel het vriesgedeelte is. Beide gedeelten hebben een aparte deur. Ook zijn er typen beschikbaar waarbij het vriesgedeelte het onderste deel van de koelkast beslaat en het koelgedeelte het bovenste gedeelte is. Ook in deze gevallen zijn het koel- en vriesgedeelte te openen met aparte deuren.

Overweegt u een Amerikaanse koelkast? Kom eens bij KeukenSucces langs voor een advies of neem vrijblijvend contact op.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces