Klanten waarderen ons met een 9,2!

Koel-vriescombinatie

RUIMTEBESPAREND EN PRAKTISCH
Een combinatie van het onmisbare

WAT TE WETEN OVER KOEL VRIESCOMBINATIES

Als u geen ruimte heeft voor een aparte koelkast en vriezer of als u geen behoefte heeft aan twee grote apparaten in uw (bij)keuken, kunt u kiezen voor een koel-vriescombinatie. Op dit gebied zijn er ook zeer uitgebreide keuzemogelijkheden.

Koelen en vriezen in één apparaat

Om te koelen en te vriezen via één apparaat, zijn verschillende soorten apparatuur verkrijgbaar. Het is de vraag wat uw voorkeur heeft. Hieronder beschrijven wij de drie mogelijkheden:

  • Koelkast met vriesvak. In de koekast is een (klein) vriesvak geïntegreerd, dat zich bovenin de koelkast bevindt. De vriescapaciteit van dit kleine vriesgedeelte is vaak beperkt (ca. -10 graden Celsius). Als u de koelkastdeur opent om iets uit het vriezertje te halen, verwarmt uw koelkast vrij snel. Dit komt ook doordat deze modellen vaak kleiner van stuk zijn. Kleinere koel-vriescombinaties worden in het algemeen gebruikt door mensen die kleinere woonruimte hebben.
  • Koel- vriescombinatie. Er zijn modellen beschikbaar waarbij het koel- en het vriesgedeelte apart in één apparaat aanwezig zijn. In deze gevallen zijn ook vaak twee motoren aanwezig. Eén voor de vriezer (vaak met een vriescapaciteit tot -25 graden Celsius) en één voor het koelgedeelte. Beide onderdelen hebben aparte deuren. Bij deze combinaties, kunt u ook de temperaturen apart instellen. Het advies is de vriezer in te stellen op minimaal -18 graden Celsius en de koelkast op 4 graden Celsius. Denkt u waar het gaat om het vriesgedeelte ook nog aan de no-frost mogelijkheid, waardoor u het vriesgedeelte niet apart hoeft te ontdooien. Zie ook onze toelichting bij de vriesapparatuur.
  • Upside-down koelkast. Bij dit type koel-vriescombinaties, is het niet mogelijk de temperaturen afzonderlijk in te stellen en is er ook geen sprake van twee motoren die separaat beschikbaar zijn voor koeling en vriezen. Als u de temperatuur van de vriezer verlaagt, verlaagt u automatisch ook die van de koelkast en andersom.

Denkt u aan de koel-vriescombinatie,  dan kunt u bij KeukenSucces terecht voor meer informatie. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces