Klanten waarderen ons met een 9,2!

Koelkast

ALLERLEI SOORTEN EN FORMATEN
Zelfde functie verschillende soorten

WAT TE WETEN OVER KOELKASTEN

Een van de meest belangrijke onderdelen van een keuken is wel de koelkast. Er is een zeer ruime keuze uit koelkasten. Er zijn zo veel typen in zoveel vormen en maten beschikbaar, dat het altijd weer een worsteling kan zijn om een juiste keuze te maken. Toch is er, juist door de hoeveelheid aan modellen, altijd wel een geschikte koelkast voor u die ook past bij het design van uw keuken en bij de praktische eisen die u aan de indeling van een koelkast stelt.

Kenmerken voor het uiterlijk

Als u er de voorkeur aan geeft dat een koelkast ‘doorloopt’ in het design van uw keuken, zijn er inbouw koelkasten beschikbaar, die worden voorzien van een front (voorkant) die overeenkomt met die van uw overige keukenkasten/-laden. Als u de voorkeur geeft aan een losse koelkast of een hele grote (ook wel ‘Amerikaanse’) koelkast, is ook hiervoor altijd wel een mogelijkheid te vinden. Ook losse koelkasten zijn beschikbaar met verschillende uiterlijke kenmerken.

Het formaat en de inhoud

Afhankelijk van de grootte van uw gezin en de wijze van gebruik van uw koelkast, kan een voor u geschikte koelkast daarop worden uitgekozen. Slaat u graag veel groenten, bepaalde fruitsoorten, hartig broodbeleg of dergelijke voor een langere periode in (wanneer u bijvoorbeeld wat verder weg woont van een groenteboer/slager/supermarkt), is een grotere koelkast een serieuze overweging waard. Naarmate uw gezin groter is, heeft u ook meer ruimte in uw koelkast nodig. Dan is ook van belang in hoeverre u waarde hecht aan het aantal schappen in een koelkast en/of de laadmogelijkheid voor flessen (frisdrank, witte wijn, melk, sappen) of pakken (melk, sappen of dergelijke). De ‘netto-inhoud’ van een koelkast wordt uitgedrukt in liters. Hoe minder ruimte u nodig heeft hoe minder het aantal liters voor u van belang is.

Het geluidsniveau

Een koelkast heeft een motor die aanslaat op het moment dat er ‘bijgekoeld’ moet worden om de koelkast op de juiste temperatuur te houden (adviestemperatuur voor een optimale koeling is 4 graden Celsius). Bij het ene type koelkast is duidelijker hoorbaar dat de motor aan is, dan bij de andere. Staat uw koelkast in de bijkeuken, heeft u waarschijnlijk minder behoefte aan een rustige motor dan wanneer uw koelkast in een open of in een woonkeuken staat.  Dit aspect is van belang bij het nemen van een keuze.

Een energiezuinige koelkast

De verschillende modellen en merken kennen ook verschillende energielabels. Hoeveel belang hecht u aan uw energierekening. Hiervan is de keuze voor een koelkast van afhankelijk. Een koelkast met een energielabel van A++ is zuiniger dan een met energielabel B. U merkt hier iets van op de langere termijn waar het gaat om uw energierekening (verbruik elektriciteit).

Bij KeukenSucces kunt u altijd terecht voor een goed advies. Voor vragen kunt u daarom altijd vrijblijvend contact opnemen

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces