Klanten waarderen ons met een 9,2!

Vriezer

Onmisbaar in een huishouden
Het juiste advies voor een vriezer

WAT TE WETEN OVER VRIEZERS

Voor veel huishoudens is een vriezer een uitkomst. Als u een groot gezin heeft of verder weg woont van een slager/supermarkt heeft u in de regel behoefte aan een goede vriezer, zodat u bijvoorbeeld een voorraad vlees, groenten, ijs of overgebleven etenswaren kunt invriezen.

Waar moet u op letten bij aanschaf van een vriezer?

Hieronder hebben wij wat aandachtspunten beschreven, die u kunt meenemen bij uw overwegingen voor de aanschaf van een vriezer.

  • Grootte. De grootte van een vriezer wordt uitgedrukt in liters. Als u beperkt behoefte heeft aan vriescapaciteit, kunt u overwegen een kleinere vriezer aan te schaffen. Is juist behoefte aan meer vriescapaciteit dan heeft u een vriezer nodig met een hoger aantal liters. Bij de aanschaf van een vriezer is het van belang te kijken naar uw persoonlijke situatie en naar uw wensen. Hoe groter de vriezer, hoe meer energie wordt verbruikt en dus hoe hoger uw energierekening.
  • No frost. Vanwege ijsvorming in een vriezer, moet deze normaal gesproken regelmatig ontdooid worden. Er zijn echter ook typen vriezers beschikbaar met een ‘no frost’-functie en bij deze typen behoeft u uw vriezer nooit meer te ontdooien.
  • De omgevingstemperatuur. In Nederland ligt de gemiddelde temperatuur tussen de -15 en de +40 graden Celsius. Een vriezer moet geschikt zijn om in een omgeving tussen deze temperaturen goed te functioneren. De meeste, beschikbare vriezers voldoen aan deze vereisten binnen Europa. U kunt dit ook altijd nagaan in de productinformatie van uw vriezer en u kunt uw vragen uiteraard ook altijd aan ons stellen, wanneer u twijfelt.
  • Het energielabel. Ook de vriezer kent natuurlijk het energielabel. Momenteel is een type met een A+++-label het meest zuinig. Naarmate het label richting A+, A, B of C gaat, wordt de vriezer steeds minder zuinig en dat heeft invloed op uw energierekening.

Verschillende modellen

U heeft keuze uit een vrieskast (met een deur aan de voorkant en een indeling met lades en vakken) of een vrieskist (met een deksel aan de bovenkant en een indeling met vakken en uitneembare rekjes). In uw overwegingen voor de aanschaf van een vrieskast/-kist is het van belang te kijken naar wat voor u het meest praktisch is.

KeukenSucces kan u helpen bij een keuze en u informeren over de mogelijkheden. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces