Klanten waarderen ons met een 9,2!

Wijnkoeler

Plaats wijn in een wijnkoeler
Drink uw wijn op de juiste temperatuur

WAT TE WETEN OVER WIJNKOELERS

Verschillende soorten wijn zijn smaakvoller bij verschillende temperaturen. Op de wijnfles is vaak de ideale temperatuur aangegeven, waarop de wijn het beste tot haar recht komt. Een wijnliefhebber kan zijn of haar voordeel doen met een wijnkoeler.

De optimale temperatuur

De wijnklimaatkast oftewel de wijnkoelkast, die voor het gemak een wijnkoeler wordt genoemd, bevat verschillende schappen die óf ieder afzonderlijk op een bepaalde temperatuur kunnen worden ingesteld óf die op één temperatuur kan worden ingesteld. Dit is afhankelijk van het type wijnkoeler. Een optimale temperatuur, waarop de smaak van de wijn het beste tot haar recht komt is van invloed op de mate van genot bij het drinken van wijn. Een wijnkoeler is vrij van trillingen en moet daarom ook neergezet worden op een plaats waar geen trillingen zijn. Stel de juiste temperatuur in voor de wijn die u in de wijnkoeler plaats en geniet van een optimale smaak van uw win. De wijnkoelers waarbij u de mogelijkheid heeft de temperaturen apart per schap in te stellen kunnen dus witte wijn, rosé , rode wijn, mousserende wijn of dergelijke bevatten.

Ideale temperaturen rode wijn

 • Cabernet Sauvignon: 17-18 °C
 • Merlot: 16-17 °C
 • Pinot Noir: 13-14 °C
 • Shiraz: 17-18 °C

Ideale temperaturen witte wijn

 • Chablis: 10 °C
 • Chardonnay: 10-12 °C
 • Pinot Grigio: 8-9 °C
 • Riesling: 10 °C
 • Sauvignon Blanc: 7-8 °C

Ideale temperaturen mousserende wijn

 • Cava: 7-8 °C
 • Champagne: 8-10 °C
 • Prosecco: 8-9 °C

Ideale temperaturen roséwijn

 • Rosé: 7-9 °C

De hierboven aangegeven temperaturen zijn een indicatie. Kijkt u vooral op uw wijnfles om de juiste temperatuur te controleren. Neem contact op met KeukenSucces voor meer informatie.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces