Klanten waarderen ons met een 9,2!

Badmeubels

WELLNESSOASE MET HUISELIJK KARAKTER
Badmeubels zelf samengesteld en van de hoogste kwaliteit

BADKAMER MEUBELS MET INDIVIDUALITEIT EN COMFORT

De trend naar individueel ontworpen interieurinrichting met huiselijk karakter zet zich ook in de badkamer voort. Zo zijn ook de eisen aan een perfecte indeling van de opbergruimte en een ergonomisch meubilair – dus aan comfort – eveneens blijvend toegenomen. Dankzij hun kwaliteitskenmerken voldoen onze badmeubels uitstekend aan deze eisen. Onze keuken collectie wordt daarom aangevuld met een zelfstandig assortiment voor badkamermeubels, wastafels en accessoires.

Bij ons kunt u uw badmeubel volledig zelf samenstellen

De mooiste badmeubels volledig
naar uw smaak

EEN BADKAMER IS ALTIJD EEN BIJZONDERE RUIMTE. HET IS EEN PLEK WAAR MEN ZICH TERUGTREKT EN ZICH OP ZIJN GEMAK WIL VOELEN, IETS HEEL PERSOONLIJKS.

Om ervoor te zorgen dat ook uw badkamer helemaal uw eigen plekje wordt, bieden wij hoogwaardig afgewerkte badkamermeubels die zijn geïnspireerd op de natuur en de nieuwste trends op het gebied van interieurontwerp. Of u nu kiest voor de warme uitstraling van hout, luxe leisteen, modern beton of hoogglanzende en matteoppervlakken – wij bieden esthetische designs voor iedere smaak die eindeloos kunnen worden gecombineerd. Zodat u de tijd die u in uw badkamer doorbrengt volop kunt genieten.

Afspraak maken Contact opnemen

Plan direct een vrijblijvende afspraak

WIJ STAAN KLAAR VOOR AL UW VRAGEN EN LATEN U GRAAG ZIEN WAT DE MOGELIJKHEDEN VOOR U KUNNEN ZIJN
WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces