Klanten waarderen ons met een 9,2!

Plan een afspraak

Een vrijblijvende afspraak maken
Kies uw datum en tijd en wij staan klaar voor u

Plan hier zelf een afspraak

Bij KeukenSucces reserveren we een persoonlijke keukenadviseur voor uw afspraak. Tijdens uw afspraak zullen we verschillende keukenstijlen, kleuren en materialen laten zien, zodat u een duidelijk beeld krijgt van wat er mogelijk is en wat bij uw smaak en budget past. Onze adviseurs maken vervolgens een maatwerk ontwerp dat aan al uw wensen voldoet, zelfs als uw ruimte ongebruikelijke afmetingen heeft. Neem foto’s van uw huidige keuken en interieur mee, en de afmetingen van uw huidige keuken. Zo kunnen we uw persoonlijke stijl en voorkeuren goed in kaart brengen.

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën op keukengebied, zoals slimme ovens en energiezuinige koelkasten. We geloven in een persoonlijke aanpak en uitstekende service. Daarom is uw afspraak geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek wat KeukenSucces voor u kan betekenen!

Voorkeurs tijd niet beschikbaar, of een avond afspraak?

Een afspraak is altijd mogelijk

Is uw voorkeurs datum en tijd niet meer beschikbaar?
Geen enkel probleem neem dan contact op via het contactformulier of bel 0224-781010 voor onze mogelijkheden.

Komt het overdag niet voor u uit?
Wij bieden ook avond afspraken aan om u van dienst te kunnen zijn. U kunt ook een avond afspraak maken via de onderstaande link “Avond afspraak maken”

Contact opnemen Avond afspraak maken
WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces