Klanten waarderen ons met een 9,2!

CORONAVIRUS

Hoe gaan wij hier mee om
Hoe gaan we bij KeukenSucces om met het Coronavirus?

Zo zorgen we voor uw en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

 

1. BEZOEK AAN ONZE WINKEL

Onze winkel is weer geopend voor bezoeken zonder afspraak! Wilt u een afspraak maken? Dit kunt u direct online doen op onze plan een afspraak pagina. Ook kunt u voor het maken van een afspraak bellen naar onze winkel 0226-745265 of te mailen naar info@keukensucces.nl. Onze adviseur zal dan met u de afspraak inplannen en daarvoor ruim de tijd plannen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Tijdens de afspraken houden wij ons uiteraard aan alle richtlijnen van het RIVM.

 

Afspraak maken

Een fysieke afspraak in onze winkel is op dit moment weer mogelijk op afspraak. Maak hier direct een afspraak bij ons in de winkel.

 

Wilt u hierover meer informatie?
Neem contact op met ons op.

BEZOEK AAN HUIS VOOR INMETEN, LEVEREN & MONTEREN

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heeft u nog geen bericht van ons ontvangen of heeft u vragen dan kunt u contact met ons opnemen.

 

Voorzorgsmaatregelen

We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.

Wij vragen ook uw medewerking. Ook bij inmeten, leveren, monteren en service gelden er voorzorgsmaatregelen. Vandaar onze oproep om de volgende voorzorgsmaatregelen in acht te nemen.

  • Ook inmeten, leveren en monteren gebeurt op gepast afstand van elkaar, dus minimaal 1,5 meter
  • Kom alleen in de buurt van onze medewerkers als dat echt nodig is en in dat geval met maximaal 2 personen

 

We danken u voor uw begrip. We wensen u en iedereen om u heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces