Klanten waarderen ons met een 9,2!

Inspiratie

Met onze inspiratie word uw droomkeuken werkelijkheid
Handige tips & inspiratie

STEL UW EIGEN DROOMKEUKEN SAMEN

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan zijn wij van mening dat wat extra inspiratie altijd welkom is! Die inspiratie vind u hier op de website of in de showroom van KeukenSucces. Wij hebben verschillende informatie en inspiratie afbeeldingen met de nieuwste trends en mogelijkheden op de keuken markt voor u beschikbaar gesteld. Wanneer u op zoek bent naar keuken inspiratie, dan is dat waarschijnlijk omdat u gaat verhuizen, of omdat de oude keuken niet meer naar uw zin is. Probeer daarom kritisch naar uw huidige keuken te kijken: Vind u de indeling praktisch? Heeft u voldoende kastruimte? Heeft u genoeg werkblad ruimte? is er nog iets in de keuken wat u mist? Kortom: wat zou u graag anders willen in een nieuwe keuken? Op deze manier kunt u uw wensen beter in kaart brengen.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces