Klanten waarderen ons met een 9,2!

Hier kunt u kleur bekennen

Laat uw creativiteit de vrije loop en breng wat kleur in uw keuken!

COLOR CONCEPT

Door ons COLOR CONCEPT werden vele keukens in de afgelopen jaren vrolijker, frisser en vlotter.
Met de uitbreiding van dit kleur- en decorsysteem zetten wij nu nog een tandje bij. Met een uitgebreid scala aan open kasten, nisbekledingen, wanden, wandkasten met klep en nog veel meer kunt u keukenoplossingen ontwerpen, die nog veelzijdiger en individueler zijn. Gedetailleerde informatie vindt u in ons vormgevingsoverzicht.

Color concept aqua 254 KeukenSucces

Aqua (254)

De kleur van de zee staat voor helderheid en is stil en ontspannend. Keukens in de kleur aqua brengen ons terug naar geliefde vakantieplekken en stralen uitgestrektheid en vrijheid uit.

Color concept caledonia 266 KeukenSucces

Caledonia (266)

Ons steendecor Caledonia zet interessante accenten in grijstinten.

Color concept decor balkeneik 272 KeukenSucces

Decor balkeneik (272)

Decor balkeneik staat voor krachtige houtaccenten met Hygge-factor.

Color concept decor eiken havelland 268 KeukenSucces

Decor eiken Havelland (268)

Het decor eiken Havelland geeft keukens een warme en gezellige uitstraling.

Color concept decor rusty plates 265 KeukenSucces

Decor Rusty Plates (265)

Rusty Plates geeft keukens een rauwe used-look-charme.

Color concept nachtblauw 251 KeukenSucces

Nachtblauw (251)

De kleur nachtblauw heeft een vleugje oneindigheid. Zij is zeer geschikt voor het vinden van innerlijke en uiterlijke rust en om in uw keuken stress en hectiek te verminderen.

Color concept oranje 246 KeukenSucces

Oranje (246)

Oranje staat bekend als krachtige kleur. De COLOR CONCEPT-kleur straalt inderdaad kracht en actie uit en een keuken in deze kleur zorgt ongetwijfeld voor goede stemming.

Color concept oriental 267 KeukenSucces

Oriental (267)

Oriental zorgt met zijn nuances in brons- en goudkleurige tinten voor een elegante glamourfactor.

Color concept varen 248 KeukenSucces

Varen (248)

Groene varen heeft een kalmerend en toch verfrissend effect. Wij verbinden deze tint met bossen en weides - een keuken in varenkleuren heeft een harmonieuze, natuurlijke en positieve uitstraling.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces