Klanten waarderen ons met een 9,2!

Corpuskleuren

Keukenkasten van hoogwaardige kwaliteit
Corpus naar wens

KLEUREN OM TE COMBINEREN

Een keukenkast bestaat uit twee zijwanden, een bodemplaat, een achterwand en een bovenplaat. Deze complete kast wordt corpus genoemd. De corpus is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Kiest u voor gelijkheid met de fronten, of geeft u de voorkeur aan bewuste contrasten? Zet individuele accenten bij het kiezen van de kleur voor de corpus. De corpus van uw keuken kan mooi aansluiten op de fronten en het werkblad. Of juist interessante contrasten stellen – de keuze is aan u.

022

Wit glans

060

Alpin wit glans

070

Zijdegrijs

078

Decor eiken San Remo

089

Steengrijs

097

Decor eiken Havanna

106

Wit

120

Magnolia mat

122

Zand

126

Decor eiken Montreal

127

Zwart

193

Alpin wit

194

Schiefer grijs

198

Decor eiken Sierra
WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces