Klanten waarderen ons met een 9,2!

Greeploze keukens

Hoogwaardig, innovatief, greeploos
De keuken zonder grepen of knoppen

GREEPLOZE KEUKENS ZIJN EEN DESIGNSTATEMENT

Keukens zonder grepen stralen heel veel rust uit en overtuigen door een design dat zich op het wezenlijke concentreert. Het chique design en de gladde, strakke fronten maken een opgeruimde, rechtlijnige indruk. De keuken zonder grepen accentueert daarmee de moderne lifestyle van haar eigenaar zonder zich te veel naar de voorgrond te dringen.

LUX 819

Details
LUX 819 – Zijdegrijs hoogglans

LUX 816

Details
LUX 816 – Magnolia hoogglans

PURA 834

Details
PURA 834 – Wit hoogglans

INLINE 551

Details
INLINE 551 – Alpin wit mat

StoneArt 304

Details
STONEART 304 – Decor Schiefer steengrijs

FASHION 173

Details
FASHION 173 – Lak, wit mat

FASHION 171

Details
FASHION 171 – Zijdegrijs mat

INOX 216

Details
INOX 216 – Laklaminaat, decor staal geborsteld

STRUCTURA 400

Details
STRUCTURA 400 – Decor Gladstone Oak

TOUCH 340

Details
TOUCH 340 – Zwart supermat

RIVA 887

Details
RIVA 887 – Decor eiken Somerset

RIVA 889

Details
RIVA 889 – Decor Beton schiefergrijs

RIVA 893

Details
RIVA 893 – Decor eiken San Remo

RIVA 892

Details
RIVA 892 – Decor Beton grijs

RIVA 891

Details
RIVA 891 – Decor Beton wit

LASER 427

Details
LASER 427 – Alpin wit

LASER 416

Details
LASER 416 – Wit

LASER 413

Details
LASER 413 – Mineraal grijs
WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces