Klanten waarderen ons met een 9,2!

Greeploze keukens

Hoogwaardig, innovatief, greeploos
De keuken zonder grepen of knoppen

EEN GREEPLOZE KEUKEN ALS PRACHTIG DESIGNSTATEMENT

Een keuken zonder grepen is meer dan alleen een praktische oplossing voor het openen van kastdeuren en laden. Het is een prachtig statement op het gebied van design, waarbij het minimalisme en de eenvoudige uitstraling centraal staan. Een greeploze keuken straalt rust uit en overtuigt door het design dat zich richt op de essentie.

Bij KeukenSucces hebben we een ruime keuze aan greeploze keukens. De chique uitstraling en gladde, strakke fronten zorgen voor een opgeruimde en rechtlijnige indruk. Deze keukens accentueren de moderne lifestyle van hun eigenaar zonder te veel op de voorgrond te treden.

Bovendien bieden greeploze keukens extra voordelen, zoals een verbeterde hygiëne omdat er geen grepen zijn waar vuil zich kan ophopen. Daarnaast hebben greeploze keukens vaak een naadloze afwerking, wat ze gemakkelijk te reinigen maakt.

Als u geïnteresseerd bent in een greeploze keuken, nodigen wij u uit om langs te komen in onze showroom. Onze keukenadviseurs helpen u graag bij het vinden van de perfecte keuken die bij uw wensen en levensstijl past. Maak hier uw vrijblijvende afspraak

EASYTOUCH 966

Details
EASYTOUCH 966 – Fjordblauw ultramat

RIVA 843

Details
RIVA 843 – Decor eiken Bergamo

RIVA 840

Details
RIVA 840 – Decor notenhout

RIVA 839

Details
RIVA 839 – Decor beton terra grijs

LUX 819

Details
LUX 819 – Zijdegrijs hoogglans

LUX 816

Details
LUX 816 – Magnolia hoogglans

PURA 834

Details
PURA 834 – Wit hoogglans

INLINE 551

Details
INLINE 551 – Alpin wit mat

StoneArt 304

Details
STONEART 304 – Decor Schiefer steengrijs

FASHION 173

Details
FASHION 173 – Lak, wit mat

FASHION 171

Details
FASHION 171 – Zijdegrijs mat

INOX 216

Details
INOX 216 – Laklaminaat, decor staal geborsteld

TOUCH 340

Details
TOUCH 340 – Zwart supermat

RIVA 889

Details
RIVA 889 – Decor Beton schiefergrijs

RIVA 893

Details
RIVA 893 – Decor eiken San Remo

RIVA 892

Details
RIVA 892 – Decor Beton grijs

RIVA 891

Details
RIVA 891 – Decor Beton wit

LASER 427

Details
LASER 427 – Alpin wit

LASER 416

Details
LASER 416 – Wit
WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces