Klanten waarderen ons met een 9,2!

Modern classic keukens

Helder, elegant, klassiek
KLASSIEKE KEUKENS: EEN STIJLVOLLE BLIJVER

MODERNE EN KLASSIEKE ELEMENTEN IN PERFECTE BALANS

De klassieke keukenstijl is tijdloos en blijft altijd actueel. Bij KeukenSucces zijn we er trots op om deze traditie voort te zetten door onze klassieke keukens, waarin moderne en klassieke elementen elkaar ontmoeten en versterken. Eenvoudige elegantie, een heldere vormtaal en praktische functies kenmerken onze klassieke keukens, waardoor deze keukens een trouwe kameraad en ontmoetingsplek voor vele jaren worden en aantrekkelijk blijven voor verschillende generaties in de familie.

Onze klassieke keukens zijn beschikbaar in een grote variatie aan kleuren, stijlen en materialen, waardoor er voor elk interieur een geschikt ontwerp te vinden is. Zo zijn er klassieke keukens met fraai afgewerkte panelen en handgrepen, maar ook keukens met strakke lijnen en greeploze fronten. Daarnaast bieden wij klassieke keukens in zowel lichte als donkere kleuren, waardoor er voor elk interieur en elke smaak een geschikte keuken te vinden is.

Een klassieke keuken van KeukenSucces is dus niet alleen tijdloos en elegant, maar ook praktisch en op maat gemaakt. Bovendien bieden wij een uitgebreide service en begeleiden wij onze klanten bij het vinden van de perfecte keuken voor hun interieur. Bij KeukenSucces vindt u dan ook niet alleen een keuken, maar ook een stukje persoonlijkheid en sfeer voor uw woning.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces