Klanten waarderen ons met een 9,2!

Keukens Purmerend

De mooiste keukens van Purmerend en omstreken

U bent woonachtig in Purmerend en bent op zoek naar een nieuwe keuken? Dan raden wij u van harte aan om eens te komen kijken bij KeukenSucces. We hebben in ons assortiment een groot aantal keukens voor Purmerend klaarstaan. Deze keukens importeren wij voor u uit Duitsland, waar ervaren, professionele keukenmakers met grote zorg en aandacht aan de slag gaan. We verkopen de mooiste keukens voor Purmerend, vanuit onze uitgebreide showroom in Schagen. Kom eens naar ons toe, of neem een kijkje op onze website. Hier kunt u dan gelijk een schat aan inspiratie opdoen.

 

U zoekt keukens in Purmerend?

U bent op zoek naar keukens in Purmerend maar kunt in uw eigen stad niet die keuken vinden waar u het warm van krijgt? Dan is het niet ver naar Schagen, waar we in onze showroom ongetwijfeld die keuken hebben klaarstaan waar u wel vrolijk van wordt. Onze keukens worden door ervaren keukenmakers van de beste materialen gemaakt. Wij importeren deze keukens vanuit Duitsland, waar onze keukenmakers ook alle onderdelen voor u op maat kunnen maken. Zo weet u helemaal zeker dat u straks de keuken heeft waar u een goed gevoel bij krijgt.

 

Een keuken kopen bij Purmerend in de buurt

Kom eens langs bij KeukenSucces voor de mooiste keukens die er in uw regio te krijgen zijn. We importeren onze keukens direct bij de fabriek vandaan en kunnen u zo de laagst mogelijke prijzen garanderen. U kunt hier op onze website al een goede indruk van krijgen. Hier kunt u dan ook meteen inspiratie opdoen, of zelf aan de slag gaan met het ontwerpen van een keuken. Op deze manier weet u zeker dat u straks echt uw ideale droomkeuken in uw huis in Purmerend heeft staan!

Kies uw datum en tijd en wij staan klaar voor u

Plan hier zelf een afspraak

Tijdens een afspraak bij KeukenSucces reserveren we een keukenadviseur voor u en gezamenlijk gaat u kijken naar de verschillende mogelijkheden die er zijn voor een nieuwe keuken. Het helpt hier altijd in als u foto’s meeneemt van uw huidige keuken en interieur, naast natuurlijk de afmetingen van uw huidige keuken. Onze adviseurs tekenen graag een keuken op maat voor u. Een ontwerp dat helemaal wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen én budget. Ook voor ruimtes met ongebruikelijke afmetingen kunnen we u helpen een passende oplossing te vinden. Dat allemaal zonder verplichtingen, want deze afspraak is geheel vrijblijvend.

 

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces