Klanten waarderen ons met een 9,2!

Keukens in Schagen

KeukenSucces is de keukenzaak voor Schagen

Als u vindt dat het tijd is voor een nieuwe keuken, dan raden wij u aan om deze uit te komen zoeken bij KeukenSucces. U vind onze keukenshowroom in Schagen, In onze ruime 1250m2 showroom waar u de mooiste keukens van de hoogste kwaliteit terug zult vinden. Onze showroom keukens die staan opgesteld in Schagen bieden u een combinatie van de mooiste materialen en een echt oog voor design. Niet voor niets weten klanten al in groten getale hun weg naar onze showroom te vinden. Wij importeren onze topkeukens voor u direct uit Duitsland, waar ze door ervaren vakmensen met de grootst mogelijke zorg in elkaar zijn gezet.

 

U zoekt een keukenzaak in Schagen?

Keukenzaken in Schagen bezoeken? We raden u aan om eens langs te komen bij KeukenSucces. In onze showroom vindt u de mooiste keukens van Duitse topkwaliteit tegen de scherpste prijzen. Neem alvast een kijkje op onze website om inspiratie op te doen. We hebben hier een groot aantal keukens voor u klaarstaan. Het is hier dan ook mogelijk om een keuken te ontwerpen, met behulp van de handige tool die wij voor u klaar hebben staan. Zo kunt u er zelf aan bijdragen dat u straks echt de keuken van uw dromen in uw huis heeft staan.

 

Wilt u meer weten over onze perfecte keukens?

Bezoek onze keukenshowroom in Schagen als u er zeker van wilt zijn dat u straks een perfecte keuken in uw huis heeft staan. Bij ons krijgt u niet alleen een perfecte keuken, maar ook 3D tekeningen, een leidingschema en een meetrapport van uw locatie. We komen die keuken natuurlijk ook bij u monteren indien u dat wenst. Meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft? Neem dan vandaag nog een kijkje op onze website, of neem telefonisch of via de mail contact met ons op.

Kies uw datum en tijd en wij staan klaar voor u

Plan hier zelf een afspraak

Tijdens een afspraak bij KeukenSucces reserveren we een keukenadviseur voor u en gezamenlijk gaat u kijken naar de verschillende mogelijkheden die er zijn voor een nieuwe keuken. Het helpt hier altijd in als u foto’s meeneemt van uw huidige keuken en interieur, naast natuurlijk de afmetingen van uw huidige keuken. Onze adviseurs tekenen graag een keuken op maat voor u. Een ontwerp dat helemaal wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen én budget. Ook voor ruimtes met ongebruikelijke afmetingen kunnen we u helpen een passende oplossing te vinden. Dat allemaal zonder verplichtingen, want deze afspraak is geheel vrijblijvend.

 

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces