Klanten waarderen ons met een 9,2!

Keukenkranen

Ook perfect in uw keuken
SPOELBAKKEN VOOR U GEMAAKT

Bij KeukenSucces een ruime keuze in keukenkranen

De keukenkraan is een veelgebruikte blikvanger in de keuken. Een onderdeel in de keuken dat dagelijks gebruikt wordt. Daarom is het erg belangrijk om de juiste keuze te maken voor die keukenkraan die past bij uw keuken ende functionaliteiten die u belangrijk vindt.

Gemaakt voor uw keukenstijl

Van extravagant tot puur,van roestvrijstaal,chroom of kleur,vaste of uittrekbare uitloop: in het KeukenSucces keukenkranen programma vindt u de juiste oplossing voor uw keuken. Uw favoriete keukenkraan zal de perfecte match zijn met uw spoelbak en tevens voorzien van de beste service en garantie.

De uitstraling die past bij uw keuken

Iedere keuken heeft zijn eigen uitstraling waarbij de keukenkraan een blikvanger is.

  • Een mooie finish of kleur die past bij de spoelbak. Een hoge uitloop voor het eenvoudig vullen van pannen.
  • Door het gebruik van een filterstopkraan blijft uw keukenkraan in een optimale conditie.
  • Samen met de mogelijkheid voor onze unieke 5 jaar all-in garantie bent u verzekerd van een zorgeloos gebruik.

Design: strak of juist nostalgisch

Het juiste design van de keukenkraan is mede bepalend voor het uiterlijk van de keuken. In het uitgebreide programma keukenkranen vindt u strakke, eigentijdse, landelijke en nostalgische kranen in verschillende kleuren en finishes.

Kokend en/of gefilterd water

U heeft niet alleen een ruime keuze uit keukenkranen maar u kunt ook kiezen voor een 3-in-1 kokend water kraan of een 4-in-1 kokend en gefilterd water kraan. Daarmee heeft u nog meer comfort en gemak in de keuken. Lees hier meer over de voordelen van een 3-in-1 of 4-in-1 kokend water kraan

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces