Klanten waarderen ons met een 9,2!

Spoelbakken

Spoelbakken voor elke keukenstijl en ieder gebruik
Spoelbakken voor u gemaakt

Bij KeukenSucces een ruime keuze in spoelbakken

Welke eisen u ook stelt aan uw spoelbak, KeukenSucces heeft de perfecte spoelbak voor u. Wanneer u op zoek bent naar een klassieke- of moderne spoelbak of naar een ruime spoelbak waar uw ovenschalen makkelijk in passen of naar een spoelbak in een hippe kleur, KeukenSucces heeft altijd een spoelbak die aansluit bij het design van uw keuken. Met onze spoelbakken houden we rekening met al uw wensen. We gaan nog een stapje verder door het aanbieden van slimme oplossingen die het werken met een KeukenSucces spoelbak makkelijker en aantrekkelijker maken.

Kies uw perfecte spoelbak

Wij van KeukenSucces begrijpen hoe belangrijk de spoelbak in het dagelijks gebruik is: van alle dagelijkse activiteiten in de keuken vindt 60% rondom de spoelbak plaats. Denk maar eens aan activiteiten zoals handen wassen, afwassen, pan vullen, groente afspoelen, glas vullen.  Dat is de reden waarom wij een brede selectie aan spoelbakken, in diverse materialen, aanbieden.

Onze spoelbakken staan voor kwaliteit door gebruik te maken van de beste materialen en toegewijd vakmanschap. Wij helpen u graag de perfecte spoelbak voor uw keuken uit te zoeken. Belangrijke vragen om tot een juiste keuze te komen zijn: Hoe vaak kookt u? Hoeveel ruimte heeft u in de keuken? Heeft u een passie voor koken of geeft u de voorkeur aan gemak? Al deze details zijn belangrijk om u ervan te verzekeren dat u de juiste spoelbak kiest.

Uitvoeringen en afmetingen

Wij bieden onze spoelbakken aan in diverse vormen en afmetingen: enkele, anderhalve, dubbele spoelbakken of spoelbakken met een afdruipdeel, leverbaar in veel verschillende afmetingen. KeukenSucces heeft een oplossing voor iedere keuken. Een grote en ruime enkele spoelbak is bijvoorbeeld handig voor het afspoelen van een grote ovenschaal. Een afdruipgedeelte is erg praktisch voor het  uitlekken van natte pannen, borden of glazen. Een anderhalvespoelbak is een compacte praktische oplossing door de toepassing van het kleine bakje voor bijvoorbeeld het leeggieten van pannen, schalen of kopjes.

Vorm spoelbak

Iedereen is anders en iedereen heeft een andere smaak en voorkeur voor vorm. In ons spoelbakkenprogramma zitten vele verschillende vormen. Een ronde spoelbak is bijvoorbeeld makkelijker schoon te maken dan een spoelbak met scherpe hoeken. Minimalistische rechthoekige spoelbakken zijn momenteel erg populair omdat ze voldoen aan de moderne designtrends. Wij raden echter wel altijd een kleine hoekradius aan, dit zorgt voor een veel schoonmaakcomfort en een hygiënischere bak.

Vlakinbouw installatie

De klassieke wijze waarop spoelbakken in het werkblad worden geïnstalleerd is volgens de vlakinbouwmethode. Hierbij wordt de spoelbak in een gefreesde uitsparing in het werkblad gelegd. De rand van de spoelbak komt bij deze inbouwmethode gelijk aan het werkblad te liggen. Hierdoor ontstaat een vlak geheel, wat het makkelijk maakt om het werkblad schoon te houden.

Onderbouw installatie

De onderbouw methode wordt veel toegepast, bij de inbouw van spoelbakken in bijvoorbeeld granieten-, steen- en composiet werkbladen. De spoelbak wordt onder het werkblad gemonteerd zodat er geen naden zichtbaar zijn. Niet alleen fraai maar ook bijzonder praktisch.

Opbouw installatie

Bij de opbouw methode rust de spoelbakrand op het werkblad. Door de afdichtingsrand ontstaat er een waterdichte verbinding tussen spoelbak en werkblad.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces