Klanten waarderen ons met een 9,2!

Bijkeuken

Oplossingen voor het huishouden
De mogelijkheden van een bijkeuken

MOOI, HANDIG EN GEORGANISEERD

Veel huizen in Nederland hebben een bijkeuken. Dat is heel handig, maar veel bijkeukens zijn ‘ingericht’ met een allegaartje van opbergmeubels die niet bij elkaar passen – en waar ook niet veel in past. Wilt u een praktische en mooie bijkeuken? Ook daarbij kan KeukenSucces u helpen!

Revival van de bijkeuken

De was- en opbergruimte

Waar moeten alle spullen heen, die men dagelijks nodig heeft - maar die men niet altijd wil zien of wil laten zien? Ze kunnen naar de kelder of zolder, maar dan liggen ze niet meer voor het grijpen in het dagelijks leven. Bovendien hebben veel eengezinswoningen en nieuwbouwhuizen tegenwoordig geen kelder meer. Daarom wordt de bijkeuken nu nieuw leven ingeblazen. Omdat in deze ruimte vaak verschillende functies op een klein basisoppervlak moeten worden uitgevoerd, is een functioneel en ergonomisch ontwerp met slimme oplossingen essentieel.

Wij bieden u individuele oplossingen voor de verzorging van de was, reiniging, opslag en recycling, zelfs in de kleinste ruimtes. Ons brede assortiment en de vele praktische accessoires maken een optimale ruimteplanning mogelijk, die perfect is afgestemd op uw behoeften.

Bijkeuken KeukenSucces
Bijkeuken Riva 888 KeukenSucces
Bijkeuken Speed 206 1 KeukenSucces
Bijkeuken Speed 206 2 KeukenSucces
Bijkeuken Speed 206 KeukenSucces
WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces