Klanten waarderen ons met een 9,2!

Keukenkasten

Kasten in alle soorten en maten
Kasten om keukens mee te bouwen

KWALITEIT KEUKENKASTEN

Een juiste selectie aan keukenkasten zorgt voor ontzettend veel handige opbergruimte in de keuken. En met het keukenfronten naar uw smaak geef je de nieuwe keuken het gewenste uiterlijk. KeukenSucces heeft een groot aanbod van diverse soorten en maten keukenkasten van de hoogste kwaliteit. Er is keuze uit verschillende kleuren, materialen en maten. Maar ook verschillende soorten slimme kast binnenwerken voor diverse kast indelingen.

Functioneel en met stijl

De juiste keuze in kastwerk

Onze keukenkasten collectie bestaat uit een groot assortiment in alle soorten en maten. Wanneer u de keuze voor bovenkasten heeft gemaak, komt de volgende vraag alweer aan bod: kasten met een normale deur, een vouwklep of toch onze populaire smartcubes (stalen wandrekken).

Daarnaast zijn wij sterk in onze inrichtingen van de kasten zoals opbergsystemen, scheidingssystemen, hoekoplossingen en meer. Hou er bij het maken van keuzes rekening mee dat het vooral van belang is dat de keuken voor u functioneel is. Om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes, geven we u graag meer informatie over onze keukenkasten en de mogelijkheden.

Advies afspraak maken Bekijk kastinrichtingen
WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces