Klanten waarderen ons met een 9,2!

Onze duitse kwaliteit

Top kwaliteit door en door getest
In elke KeukenSucces-keuken standaard merkbaar

KWALITEIT MADE IN GERMANY

Vanaf de inkomende goederen, tot vervaardiging, tot aanlevering – Onze fabrikant heeft voor alle processtappen een complex controlesysteem geïnstalleerd om de hoge kwaliteit van elke afzonderlijk keuken zeker te stellen. Als aanvulling op de teststations worden dagelijks wel 21 complete inbouwkeukens op alle fronten getest tijdens de kwaliteitsaudit. Elke keuken van KeukenSucces voldoet aan de strenge, internationale kwaliteits-, milieu- en energienormen.

Stresstest voor keukens

Het kwaliteitsbewijs in het
QC-testlab

In het QC-testlab van onze fabrikant moeten onze meubels, bouwdelen en materialen tijdens uitgebreide testprocedures bewijzen dat ze gereed zijn voor dagelijks gebruik. En wel voor de komende 15 jaar. Alle gebruikte materialen worden op deze minimale levensduur getest.

Niet goed, niet in de collectie

Zero-tolerance-strategie

Alleen meubels die door de kwalificatietests in het testlab gekomen zijn, worden opgenomen in de nieuwe collectie. Het QC-testlab is daarom een belangrijke bouwsteen in de zero-tolerance-strategie van KeukenSucces.

Alles ondergaat de testen

Kwaliteitsgarantie tot in het kleinste detail

Een keuken van KeukenSucces moet gewoon functioneren ook na 10, 15 en 20 jaar. Daarom worden al onze meubels in het lab getest op uithoudingsproef. En voor ons absoluut belangrijk altijd onder volledige belasting. Tijdens de testen worden de meubels tot wel 3x zwaarder belast dan vereist. De testen worden meer dan 80.000 keer uitgevoerd om er zeker van te zijn dat het goed is. Ook onze wandkasten en legplanken moeten meer aankunnen dan de gebruikelijke belasting met vaatwerk.

Onderscheidingen en kwaliteitskeurmerken

Onze kwaliteit kan men op het eerste gezicht al zien, voelen en elke dag beleven. Onze onderscheidingen van onafhankelijke testinstituten zijn het bewijs.

Blauer Engel
Emissieklasse DGM
Gecertificeerde managementsysteem
GOGREEN-certificaat
Gouden M
GS-kwaliteitsmerk voor beproefde veiligheid
Het Klimapakt der Möbelindustrie
PEFC /04-31-1281
RKT Recyclingcertificaat
WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces