Klanten waarderen ons met een 9,2!

Keukenwinkel Alkmaar

De keukenwinkel voor Alkmaar en omstreken

Bent u op zoek naar een keukenwinkel waar u keukens van de beste kwaliteit terug kunt vinden? Dan raden wij u aan om eens in de auto te stappen en naar Schagen toe te komen. We hebben in ons assortiment namelijk de beste kwaliteitskeukens uit Duitsland voor u klaarstaan. We importeren deze keukens zelf, rechtstreeks bij de fabriek vandaan. Zo kunnen wij u niet alleen maar garanderen dat u bij ons een prachtige keuken krijgt, maar dat u dit daarnaast ook nog eens tegen scherpe prijzen kunt doen. Wilt u hier meer over weten of een indruk krijgen van ons assortiment? Dan kunt u natuurlijk ook altijd even op onze website kijken.

 

Keukenwinkels in Alkmaar en omstreken

Als u al een aantal keukenwinkels in Alkmaar en omstreken heeft bezocht, dan heeft u misschien al een beetje een idee van wat voor keuken u in uw huis wilt hebben staan. Bij ons kunt u er dan op rekenen dat die perfecte keuken ook helemaal voor u wordt gerealiseerd. U kunt even met onze verkoopadviseurs om tafel gaan zitten om uw droomkeuken vorm te geven. Maar, u heeft ook de mogelijkheid om online met een handige ontwerptool aan de slag te gaan om deze keuken helemaal zelf te ontwerpen. Wij zorgen er dan voor u straks de perfecte keuken in uw huis heeft staan.

 

Op zoek naar een keukenwinkel in Alkmaar?

Als u in uw zoektocht naar de beste keukenwinkel in Alkmaar eigenlijk nog steeds niet heeft gevonden wat u nu echt zoekt, dan is het misschien toch het beste om eens bij ons te komen kijken. Als keukenwinkel voor Alkmaar en omstreken leveren we altijd producten van de hoogste kwaliteit. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen. We beantwoorden deze graag voor u en staan ook klaar om u duidelijk advies te geven.

Kies uw datum en tijd en wij staan klaar voor u

Plan hier zelf een afspraak

Tijdens een afspraak bij KeukenSucces reserveren we een keukenadviseur voor u en gezamenlijk gaat u kijken naar de verschillende mogelijkheden die er zijn voor een nieuwe keuken. Het helpt hier altijd in als u foto’s meeneemt van uw huidige keuken en interieur, naast natuurlijk de afmetingen van uw huidige keuken. Onze adviseurs tekenen graag een keuken op maat voor u. Een ontwerp dat helemaal wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen én budget. Ook voor ruimtes met ongebruikelijke afmetingen kunnen we u helpen een passende oplossing te vinden. Dat allemaal zonder verplichtingen, want deze afspraak is geheel vrijblijvend.

 

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces