Klanten waarderen ons met een 9,2!

Keukenwinkel Haarlem

De keukenwinkel voor Haarlem en omstreken

U bent op zoek naar een keukenwinkel in Haarlem? Een mooie winkel waar u de beste keukens kunt vinden, die gemaakt zijn door top keukenmakers? Waarbij u ook nog de mogelijkheid heeft om uw nieuwe keuken zelf vorm te geven? Dan raden wij u van harte aan om eens te komen kijken bij KeukenSucces. We zijn dan wel niet in Haarlem gevestigd, maar dat neemt niet weg dat u bij ons toch altijd de beste keukens kunt vinden die er te krijgen zijn. Tussen de keukenwinkels voor Haarlem vallen wij niet alleen maar op door de hoge kwaliteit van onze keukens, maar ook door de zeer scherpe prijzen die u voor onze kwaliteit betaalt.

 

Een keukenwinkel in Haarlem bezoeken

U wilt een keukenwinkel in Haarlem bezoeken waar u geholpen wordt met de creatie van uw eigen droomkeuken? Stap dan eens in de auto en kom naar Schagen toe. Wij hebben in onze showroom een uitgebreid assortiment aan prachtige keukens klaarstaan. Deze importeren wij voor u vanuit Duitsland. Hier worden deze keukens gemaakt door ervaren meubelmakers, die hierbij de best mogelijke materialen gebruiken. U kunt er zodoende op rekenen dat een keuken van KeukenSucces een garantie is voor de hoogst mogelijke kwaliteit die er te krijgen is.

 

Meer weten over onze keukenwinkel voor Haarlem?

Bij KeukenSucces vindt u de mooiste keukens die er te krijgen zijn. We raden u dan ook aan om deze eens in ons assortiment te komen bekijken. U kunt op onze website alvast inspiratie opdoen. Wilt u meer weten over die mooie keukens die wij in ons assortiment verkopen? Neem dan gewoon even contact met ons op. U kunt ook op onze website met onze handige tool alvast zelf een keuken in elkaar zetten. Zo wordt het wel heel makkelijk om straks uw droomkeuken in uw huis te hebben staan. Wij komen deze uiteraard voor u monteren.

Kies uw datum en tijd en wij staan klaar voor u

Plan hier zelf een afspraak

Tijdens een afspraak bij KeukenSucces reserveren we een keukenadviseur voor u en gezamenlijk gaat u kijken naar de verschillende mogelijkheden die er zijn voor een nieuwe keuken. Het helpt hier altijd in als u foto’s meeneemt van uw huidige keuken en interieur, naast natuurlijk de afmetingen van uw huidige keuken. Onze adviseurs tekenen graag een keuken op maat voor u. Een ontwerp dat helemaal wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen én budget. Ook voor ruimtes met ongebruikelijke afmetingen kunnen we u helpen een passende oplossing te vinden. Dat allemaal zonder verplichtingen, want deze afspraak is geheel vrijblijvend.

 

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces